FOTO turnulsfatului.ro

Cei interesați să se cazeze la mare cu tarife mai mici decât în plin sezon, plătind de la 52 de lei pe noapte, pot face asta începând de azi, prin Programul “Litoralul pentru toți”, după cum apare într-un comunicat al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Actuala ediție a acestui program se va încheia în a doua parte a lunii iunie, informează avocatnet.ro.

Astfel, potrivit comunicatului FPTR, turiștii se pot caza la mare, prin programul aflat la a 42-a ediție, în perioada 22 mai – 18 iunie, la tarife cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon. Mai exact, tarifele din această ediție pornesc de la 52 de lei pe noapte de persoană.

De fapt, prin programul “Litoralul pentru toți”, cei interesați se pot caza în câteva zeci de hoteluri din stațiunile Jupiter, Neptun, Olimp, Venus, Mangalia, Eforie Nord și Mamaia.

Programul “Litoralul pentru toți”, ajuns la ediția 42, este un program susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. El este destinat celor ce vor să petreacă, la începutul ori la sfârșitul sezonului estival, un sejur la mare, iar cazarea să coste mai puțin.

„Le recomandăm turiștilor care vor să profite de aceste oferte să facă deja rezervări pentru că locurile sunt limitate și se epuizează repede. Rezervările se pot face direct, la hotel, dar și prin intermediul agențiilor de turism. La fel ca la edițiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Potrivit informațiilor din comunicatul de presă, FPTR este singura federație patronală cu reprezentativitate legală la nivel de sector de activitate “turism, hoteluri restaurante”, având în componență societăți comerciale din turism care asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajați, gestionând, într-o pondere covârșitoare, capital românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here