Evenimentele accelerate din acești ultimi trei ani vor schimba cursul omenirii, iar de implicarea noastră depinde direcția în care permitem să evolueze lumea, mai ales că instituțiile publice refuză să comunice adevărul, la fel ca și specialiștii din diverse domenii (genetică, imunologie, biologie, hematologie, ingineri, experți în nanotehnologie). Un Tribunal din S.U.A. a decis ca documentele Pfizer secretizate pentru 75 de ani să fie oferite publicului în limita a câteva mii de pagini lunar. Astfel, un articol publicat în mai 2020 în renumita revistă Nature vorbește despre fiziopatologia bolii Covid studiată la maimuțele macaci. Se demonstrează că Sars-Cov-2 nu reprezintă decât o componentă a agentului cauzator al bolii Covid, că boala Covid are un factor etiologic combinat, ceea ce reprezintă un argument care demonstrează premeditarea acțiunii Covid. Prin urmare  a fost necesară existența unui cofactor alături de Cov-Sars-2 care să faciliteze traversarea barierelor naturale ale corpului inclusiv cea cerebrală care indică o interacțiune a proteinei spike cu grafenul. Aprobarea și instalarea agresivă a rețelei 5G cu dificultatea   în a realiza analize oficiale ale aerului, prafului, serurilor experimentale anticovid și recunoașterea prezenței grafenului în aceste seruri pun mari semne de întrebare.

Conectarea la ventilatoarele mecanice a omorât mai mulți oameni decât Covid

Infecția cu bacterii luate din spital în timpul conectării la ventilatoarele mecanice a omorât mai mulți oameni decât Covidul care practic este o formă de gripă mai puțin agresivă decât gripa sezonieră,  se arată într-o cercetare americană. În respectivul studiu  a fost analizată situația pacienților internați la ATI. Din 585 de cazuri toți pacienții au avut pneumonie severă și doar 190 aveau și Covid ceea ce s-a concluzionat că majoritatea deceselor despre care s-a spus că ar fi cauzate de Covid-19 sunt rezultatul infecțiilor dobândite prin intubare. Din nefericire situația continuă și azi în România unde oamenii mor pe capete în spitale din cauza  ,,protocoalelor morții” instituite de Arafat   în timpul ,,plandemiei”. Sunt o serie de mărturii ale asistentelor și infirmierelor date sub  anonimat despre aceste situații când oamenii se duc pe picioare la spital și sunt sedați. Un studiu amplu efectuat de cercetători de la Universitatea Northwestern din Ilinois -SUA- a ajuns la rezultate șocante: pacienții Covid internați la ATI nu au fost răpuși de ,,furtuna de citokine” omniprezentă în explicațiile medicilor ci de infecțiile bacteriene din spitale căpătate prin conectarea la ventilatoare mecanice. Cercetătorii au concluzionat că pneumonia bacteriană a pacienților de la ATI a fost responsabilă pentru o rată de mortalitate infinit mai mare decât infecția cu Covid-19. Publicarea studiului cercetătorilor de la Universitatea Northwestern din Ilinois în Journal of Clinical Investigacion a provocat o adevărată undă de șoc în lumea medicală. Practic studiul demonstrează că nu furtuna de citokine a ucis pacienții de Covid ajunși la ATI ci chiar ATI-ul în sine prin contactarea unor pneumonii bacteriene din ventilatoarele mecanice. Studiul subliniază importanța prevenirii, tratării agresive a pneumoniei bacteriene secundare la pacienții cu pneumonie severă, a declarat Benjamin Singer, pneumolog la Universitatea Northwestern. Majoritatea pacienților de la ATI au avut pneumonie severă și/sau insuficiență respiratorie. Descoperirile resping ideea că o furtună de citokine în urma Covid-19 (un răspuns copleșitor de inflamație care provoacă insuficiența organelor) a fost responsabilă pentru un număr semnificativ de decese. În România mortalitatea pacienților Covid la ATI a fost una uriașă, iar șansele celor intubați de a scăpa cu viață au fost sub 5%. Protocoalele de tratament au rămas neschimbate pe toată durata plandemiei în ciuda avertismentelor unor medici dedicați care au cerut tratarea pneumoniilor. Medicamentele administrate bolnavilor în ATI au fost cel mult simptomatice, iar antiviralele nu aveau nici un efect în faza dublei pneumonii cu care se confruntau pacienții. Noul protocol Covid lansat acum într-un proiect de ordin al ministrului Sănătății, Alexandru Rafila,  nu schimbă în esență nimic.

Summitul Covid din Parlamentul European  

În Sala PHS1A2 a Parlamentului European a avut loc Summitul Covid susținut de 44 de lectori, medici, cercetători, specialiști, profesori universitari, cu alte cuvinte persoane care au zeci de ani de experiență.Toți au fost de acord că Sars Cov 19  nu a fost un fenomen medical ci un fenomen politic. Răspunsul oamenilor la acest fenomen nu s-a bazat pe studii medicale ci pe presiunea media (presa -televiziunea). Nu a fost vorba despre o conspirație ci despre un complot la nivel mondial care a avut ca efect real  crime împotriva umanității cu scopul de a vaccina 7,8 miliarde de oameni pentru o boală cu o rată de vindecare de 99,95% . Certificatul verde nu a fost un instrument medical ci un instrument de control, dar experimentul nu se va opri aici. Deși coronavirusul există de 25 de milioane de ani,  în 2002 a apărut primul brevet de Coronavirus. Tot atunci a apărut și prima pandemie a mileniului. Până aici nimic deosebit, cu o excepție: până acum acest virus se transmitea doar de la animal la om nu și de la om la om. Deci odată cu brevetul din 2002 s-a reușit și transmiterea acestui virus cu o deosebită ușurință de la om la om. O altă cerere de brevet a fost făcută în 2003 dar a fost aprobată abia în 2007 în SUA după ce CDCP ( Centre of Disease Control and Prevention) a făcut mari presiuni financiare. În 2015 deja s-a stabilit vaccinarea globală și s-a stabilit rolul mass-media în această campanie: investitorii vor răspunde pozitiv odată ce vor realiza că la final profitul va fi uriaș. În 2019 se știa că noul Sars Cov19 va fi eliberat ,,accidental sau intenționat”  (Dr. David Martin -USA The cost of silenced questions). A urmat evident eliberarea virusului și a venit pandemia și lockdownul.  Este interesant că deși studiile anterioare arătau că nu exista niciun beneficiu  în lockdown (dimpotrivă, crește gradul de contaminare) s-a optat pentru lockdown. Mobilitatea trebuia recomandată pentru imunizarea natural, dar scopul nu era acesta. Nu a existat nicio corelație între lockdown și mortalitate (de văzut Suedia vs Marea Britanie). La fel a fost și în cazul măștilor, nu au fost diferențe între statele care au impus obligativitatea măștii și cele care nu au impus-o. Dimpotrivă, masca a generat o multitudine de probleme de sănătate afectând în realitate în sens negativ. Interesantă este schimbarea de poziție a OMS fără nici un studiu: la 01 martie 2020 recomandarea era să porți mască doar dacă ai contact cu persoanele infectate sau ești tu infectat, iar la 05 iunie 2020 statele lumii erau încurajate să impună obligativitatea măștii în locurile publice. Durata lockdownului trebuia să fie suficient de mare pentru ca toată lumea să fie ,,vaccinată” adică înțepată cu serul experimental (Nick Hudson- Africa de Sud, ,,mandates and lockdowns without data or science”).

Covid 19 nu este o boală nouă

Covid 19 ne-a fost prezentat ca o boală nouă ceea ce este complet fals. Totul ar fi putut fi simplu și făcut mult mai bine dacă s-ar fi aplicat ce se învață în anul trei  la facultatea de medicină doar că nu s-a vrut. Au fost făcute intenționat două greșeli fatale:

  •   prima a fost interzicerea autopsiilor, o decizie absolut șocantă pentru că de fapt doar așa se poate afla cauza exactă a decesului
  •    a doua mare greșeală a fost recomandarea paracetamolului acasă care de fapt scădea doar febra, evita controlul temperaturii, în timp ce boala devenea tot mai gravă. (profesor Ciro Isidoro, Italia , ”Covid 19 a novel disease that resembles an old disease”).

Doctorul Andrea Stramezzi, Italia, s-a oferit voluntar să trateze bolnavii de covid, dar  a fost suspendat de colegiul medicilor deși a tratat peste 9 mii de pacienți nerespectand protocolul impus, considerând că acesta ucidea oamenii. Tratamentul lui era foarte simplu: azitromicină, hidroxiclorochină  și cortizon. Între timp industria dezinfectanților și a măștilor făceau miliarde și miliarde de euro și dolari profit, oamenii mureau din cauza ventilației artificial, iar  statele comandau la prețuri incredibile ventilatoare care nu au mai fost livrate niciodată (,,early responses: booths on the ground in Italy”).

Ivermectina, unul dintre cele mai sigure medicamente  

Un medicament incredibil de ieftin, cu efecte reale, a fost dat la o parte, farmaciile refuzau să îl vândă pentru că așa li s-a cerut. Existau 95 de studii despre ivermectină la nivel mondial. În general statisticile arată că 20% dintre studii sunt false, dar cu toate acestea ar rămâne 65 de studii reale. Ce s-a întâmplat de fapt? Au fost finanțate puternic șase studii care au schimbat datele după bunul lor plac, au falsificat știința și CDS a declarat ivermectina ca fiind periculoasă deși este unul dintre cele mai sigure medicamente din lume. Oxfordul a oprit studiul susținând că nu mai găsește ivermectină doar pentru că nu se putea compromite cu un studiu fals atunci când a  constatat că și dacă administra  din a 14-a zi ivermectină,  funcționează. Dar ivermectina se găsea. Dacă în august 2020 în SUA se prescriau peste 90 de mii de rețete cu ivermectină pe săptămână, în 2 săptămâni de campanie de linșaj mediatic nici un doctor nu mai avea curajul ,,să prescrie” ivermectină  (Dr. Pierre Kory -USA- ”ivermectin and supression of early treatment”).

 Rolul mass-mediei în Campania Covid 19

Cea mai interesantă parte a summitului din mai 2023 a fost despre cum a acționat mass-media (presa -televiziunea) pentru ca lumea să reacționeze după bunul lor plac. Studiile au arătat că atunci când răspunsurile sunt publice peste 50% dintre oameni dau răspunsurile greșite, intenționat, doar ca să fie în asentimentul majorității chiar dacă ei de fapt simt diferit (”The Rape of the Mind : The Psychology of Thought Control , Menticide and Brainwashing, Joost a M.Meerloo”). Nevoia de validare a oamenilor îi face să acționeze la presiunea grupului chiar dacă grupul era unul virtual. Sage (Marea Britanie) a admis că oamenii au fost manipulați, dresați ca să reacționeze așa cum au vrut ei (Jason Cristoff -Canada,”media over medicine, the power of media”). Covidul nu a fost un fenomen medical ci un fenomen politic, care a avut ca efect crime împotriva umanității cu scopul de a ,,vaccina” 7,8 miliarde de oameni pentru o boală cu o rată de vindecare de 99,95% .  (Gherasim Florin, membru al Asociației Internaționale de Maedicină Integrată și Împotriva Îmbătrânirii, președinte A.S.I.M.I.A. pentru România, specialist în recuperare medicală)  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here