FOTO ProTV

Un actor celebru din Brazilia, dat dispărut la sfârșitul lunii ianuarie, a fost găsit mort într-un cufăr de lemn îngropat la 2,5 metri sub podeaua unei case.

Trupul neînsuflețit al lui Jefferson Machado a fost găsit legat și îndesat într-un cufăr de lemn sigilat sub o proprietate la aproape patru luni după ce a dispărut la sfârșitul lunii ianuarie în Brazilia.

Jefferson Machado, în vârstă de 44 de ani, era un actor de telenovele care a jucat în serialul brazilian Reis și a lucrat, de asemenea, în producție și scenografie.

Bărbatul de 44 de ani a fost văzut ultima dată pe 27 ianuarie și a fost declarat oficial dispărut aproape două săptămâni mai târziu, pe 9 februarie, când cei opt câini ai săi au fost abandonați în casa sa din Rio de Janeiro, doi dintre ei murind în mod tragic.

Mama sa, Maria das Dores, în vârstă de 73 de ani, a transmis presei locale că a vorbit ultima dată cu el pe 29 ianuarie și că acesta i-a spus că stătea la un prieten în timp ce dădea un interviu pentru un loc de muncă.

Femeia a devenit îngrijorată când a primit mesaje text pline de greșeli de ortografie în care i se spunea că acesta își scăpase telefonul în toaletă și că, astfel, nu a putut să o sune prin video, notează publicația britanică Daily Star.

Proprietatea aparține unei femei

Parola de video cloud a fost apoi schimbată, iar locația sa a fost dezactivată, ceea ce a făcut ca familia sa să se îngrijoreze și mai mult.

Machado a fost găsit, în cele din urmă, luni (22 mai), când polițiștii au percheziționat o anexă la o proprietate din Rio și i-au descoperit trupul legat și îndesat într-un cufăr de lemn îngropat la 2,5 metri sub podeaua structurii.

Proprietatea aparține unei femei care a declarat că a închiriat dependința unei persoane anonime care se crede că îl cunoștea pe Machado, actorul fiind văzut intrând în ea luna trecută.

Poliția l-a identificat pe bărbatul care a închiriat locuința și îl tratează ca suspect, deși nu l-a numit public.

A fost nevoie de nouă persoane pentru a scoate cufărul din pământ, iar identitatea victimei a fost confirmată de amprentele sale digitale.

Cufărul în care a fost găsit aparținea, de fapt, actorului și fusese luat din casa acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here