FOTO: The Sun

Al Pacino va deveni tată pentru a patra oară, actorul din „Nașul” așteptând primul său copil cu iubita sa Noor Alfallah, mai tânără cu 53 de ani decât el, scrie Hotnews.

Noor Alfallah este însărcinată în opt luni, au precizat reprezentanții actorului american, citați de Fox News.

Al Pacino, care a împlinit în aprilie 83 de ani, mai are trei copii: o fiică cu Jan Tarrant și gemeni cu Beverly D’Angelo.

Producătoare TV, Noor Alfallah a fost iubita celebrului solist al Rolling Stones, Mick Jagger, care, la vârsta de 78 de ani, avea cu 50 de ani mai mult. S-au despărțit în 2017, când el avea 73 de ani, iar ea 23. La acea vreme, Noor spunea că are „multe amintiri grozave” cu Mick și că nu are regrete.

După ce ea și Mick s-au despărțit, s-a speculat că Noor a avut o idilă cu regizorul și actorul Clint Eastwood, în vârstă de 91 de ani, în 2019, totuși, ea a insistat că sunt doar prieteni de familie.

Noor s-a întâlnit, de asemenea, cu filantropul miliardar Nicolas Berggruen, acum în vârstă de 61 de ani, în 2018. De asemenea, a fost văzută întâlnindu-se cu regizorul Eli Roth, în vârstă de 51 de ani, în același an.

Noor a crescut în cartierul exclusivist Beverly Hills din Los Angeles și a studiat la UCLA School of Film and Television, înainte de a se angaja ca producător de film. Cea mai mare dintre cei patru frați, Noor are un tată kuweitian, Falah, și mamă americană, Alana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here