FOTO Libertatea

Libertatea a intrat în posesia facturilor în urma cărora firma giurgiuveană Prodan Truck încasează de la compania sectorului 3 din București, Algorithm Construcții S3, 515.000 de lei pentru palmieri care urmează să fie puși în București.

  • Pe site-ul companiei Prodan Truck, care a vândut palmierii, apare ca director executiv Emil Epure, fost șef al Tineretului Național Liberal Giurgiu, consilier județean Giurgiu și fost consilier al primarului din Giurgiu. El neagă că ar fi în firmă, deși le face reclamă palmierilor pe Facebook și apare în anunțuri OLX. Restul șefilor companiei și cei din sectorul 3 nu răspund
  • Cei 100.000 de euro nu reprezintă, în sine, o sumă comparabilă cu, de pildă, sumele necesare pentru mărirea salariilor personalului din școli. Dar, privită de aproape, această afacere arată cum se cheltuiesc banii publici, situație replicată la scara întregii țări și în zeci de alte domenii și mii de cazuri.

Miercuri dimineață, 31 mai, o mașină cu numere de Giurgiu a dus ghivece pentru plante exotice la Hala Laminor.  Hala a fost aleasă de primarul sectorului 3, Robert Negoiță, pentru a depozita achizițiile. Firma se numește Prodan Truck SRL și este cea care a vândut, conform documentelor intrate în posesia redacției, palmierii către Primăria Sector 3.

Citește întreaga investigație AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here