FOTO Libertatea

Monica Bîrlădeanu este în centrul atenției după ce România TV a publicat imagini cu ea alături de medicul Valeriu Gheorghiță, directorul Spitalului SRI. Cei doi au fost surprinși în vacanță, într-un resort din Bulgaria, stând de vorbă într-un jacuzzi. La câteva ore după ce imaginile au fost difuzate, actrița a confirmat relația.

Monica Bîrlădeanu (44 de ani) este frumoasă, realizată, dar nu singură, așa cum mulți ar fi putut crede. E adevărat, după despărțirea de Bobby Păunescu, din 2012, vedeta nu și-a mai expus viața personală și nici nu s-a mai afișat cu vreun bărbat. Până acum, când imaginile difuzate de România TV o prezintă pe Monica într-o companie cunoscută de mulți români, mai ales din vremea pandemiei.

Este vorba despre medicul Valeriu Gheorghiță, devenit cunoscut în calitate de coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19. Valeriu Gheorghiță este medic primar infecționist și are gradul de colonel. În poze se vede că actrița și medicul au o discuție relaxată, într-un cadru informal, mai exact un jacuzzi care bolborosește. Sursa anterior citată menționează că cei doi se află într-un resort din Bulgaria.

La câteva ore după difuzarea imaginilor, Monica Bîrlădeanu a confirmat public relația, mai mult din dorința de a face lumină cu privire la situația partenerului său, despre care se știa că e căsătorit cu o fostă colegă de facultate. Actrița spune că partenerul ei e liber și fără obligații.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informatii eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare”, a scris Monica, pe Instagram.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here