Polițiștii de la Voila au pus în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei emis de către Judecătoria Făgăraș la data de 15 iunie a.c. Un bărbat, conducător auto, a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani închisoare, în regim de detenție, pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și în timp ce se afla sub influența alcoolului.Oamenii legii  l-au condus la Penitenciarul Codlea, unde urmează să execute pedeapsa pentru care a fost condamnat.

  • Și polițiștii de la   Hohgiz au reținut, în baza unui mandat de executare a pedepsei, un bărbat condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier. Este vorba despre un bărbat  de 22 de ani, din localitatea Cobor, care era   condamnat la pedeapsa de peste 3 ani închisoare, în regim de detenție, pentru conducerea unui autovehicul fără să posede permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Codlea, unde urmează să execute pedeapsa pentru care a fost condamnat.
  • Polițiștii de la Hoghiz au identificat  un bărbat condamnat,   de către Judecătoria Rupea, la pedeapsa de 1 an și 6 luni de închisoare pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat. Bărbatul, de 26 de ani, din comuna Cața, a fost condus la Penitenciarul Codlea, unde urmează să execute pedeapsa pentru care a fost condamnat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here