Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Poliția Română au anunțat redeschiderea circulației, de miercuri dimineața, pe DN 7C – Transfăgărășan. Traficul se desfășoară însă cu restricții.

Sectorul redeschis circulației este între Piscul Negru (km 104) și Cabana Bâlea Cascadă (km 130+800). Circulația rutieră va fi permisă doar în intervalul orar 7.00 – 21.00.

În cazul unor fenomene meteorologice periculoase, traficul va fi restricționat temporar până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiții de siguranță.

”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că în ultima perioadă este semnalată tot mai des prezența urșilor în apropierea părții carosabile, astfel că îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora”, anunță Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here