Doi tineri cu vârste de 21, respectiv 22 de ani din Făgăraş sunt cercetaţi penal după ce au blocat strada ,,Șoseaua Combinatului“, în zona balonului de fotbal pentru a organiza curse ilegale cu autoturismele. Cei doi au avut și galerie care a filmat întrecerea celor două mașini.  Cursa ilegală a avut loc, conform poliţiştilor, luni seară.

  • La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 23.20, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Făgăraş, în timpul patrulării pe o stradă din municipiu, a surprins două autoturisme ai căror conducători participau la o întrecere ilegală. Persoanele implicate în întrecere au fost identificate şi legitimate de poliţişti, acestea fiind doi tineri, de 22 şi 21 de ani, cu domiciliul în municipiul Făgăraş. Întrucât acţiunea de întrecere cu autovehiculele pe drumuruile publice a celor surprinşi contravine normelor rutiere, poliţiştii au întocmit, în cauză, dosar penal, pentru care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de ,,împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, informează, marţi, IJP Braşov.

Polițiștii au susținut că în timpul cursei ambele autoturisme implicate au fost avariate. Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş, urmând a se propune soluţie legală la finalizarea acestora. Poliţiştii atrag atenţia că, în astfel de activităţi de întrecere, atât cei implicaţi, cât şi persoanele aflate în zonă pot suferi accidentări grave.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here