Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane dispărute, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că minora BALAZS MIRUNA RUXANDRA, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar, la data de 18 iulie, în jurul orei 18.00, de la domiciliul tatălui său, din satul Șercaia, comuna Șercaia, județul Brașov, fără a se cunoaște destinația și fără a mai reveni până în prezent, informează monitorulexpres.ro.
Aceasta are următoarele semnalmente: înăltimea de aproximativ 1.50 m., constituție atletică, păr drept, față ovală, ten măsliniu, ochi căprui.
Pe încheietura mâinii stângi, partea interioară, are două tatuaje, unul în forma literei R, celălalt fiind inscripția „Celine”.
La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu tricou de culoare portocalie, pantaloni lungi din blug de culoare neagră, strânși pe corp, și purta șlapi de culoare mov cu puf.
Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here