O persoană a murit după ce un copac a căzut peste un autoturism pe Transalpina, DN67C. 14 mașini sunt blocate din cauza arborilor căzuți pe carosabil. O mașină a fost avariată din această cauză.

alba24.ro informa cu puțin timp în urmă că două persoane au fost rănite grav după ce arbore a căzut peste un autoturism pe DN 67 C – Transalpina, miercuri, în jurul orei 12:30, între Tău și barajul Oașa. Traficul rutier este blocat. Potrivit ISU Alba, forțele de intervenție au ajuns la locul evenimentului. Din nefericire a fost declarat decesul persoanei aflate în stare de inconștiență (sex feminim, 64ani), cealaltă persoană (sex masculin, 63 ani) a fost asistată medical, este conștientă și prezintă leziuni minore.

După recunoașterea efectuată de către echipajele prezente la locul evenimentului ar fi vorba despre 14 autoturisme blocate din cauza arborilor căzuți pe carosabil și un autoturism a fost avariat tot din cauza arborilor. În zonă sunt manifestări meteorologice intense, cu vânt puternic și ploaie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here