Polițiștii  au fost sesizați, în seara de 10 august a.c., cu privire la dispariția numitei   GRANCEA ARTIMIZA BIANCA, în vârstă de 23 ani, din Șercaia, care a plecat voluntar, în jurul orei 08.00, de la domiciliul ei fără a mai reveni.

Semnalmente: înăltimea de aproximativ 1.60 m., greutatea 60 kg, ten închis, ochi căprui, păr brunet, lung.  La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu un cardigan alb, un tricou alb, fusta albă, adidași albi și avea asupra sa o geantă gri.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoanele dispărute sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

  • Și  GODEA SAMOIL-PETRU, în vârstă de 30 de ani, a plecat în dimineața de 9 august a.c. de la stâna la care lucra, situată în comuna Fundata, sat Fundățica. Și el este căutat de polițiști.

Semnalmente: înălțimea de aproximativ 1.85 m, greutate aproximativ 80 kg, față ovală, ochi căprui, părul scurt, de culoare brunet. La momentul plecării, este posibil să fi fost îmbrăcat cu o salopetă închisă la culoare și să fi fost încălțat cu o pereche de bocanci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here