FOTO: ProTV

Mogulul media Rupert Murdoch se întâlnește din nou cu o femeie, la patru luni după ce a rupt brusc logodna cu prezentatoarea de radio Ann Lesley Smith.

Magnatul media, în vârstă de 92 de ani, și-a întâlnit noua iubită, Elena Zhukova, în vârstă de 66 de ani, la o mare reuniune de familie organizată de fosta sa soție Wendi Deng, potrivit The Guardian.

Se înțelege că Deng și Murdoch sunt în relații bune și că ea îl invită pe Murdoch la evenimentele de familie în care sunt implicați cei doi copii pe care îi au împreună, Chloe și Grace.

Femeia de afaceri de origine chineză și Murdoch au divorțat în 2013, după 14 ani de căsnicie.

Murdoch a fost căsătorit de patru ori până acum, în timp ce Zhukova este un om de știință pensionat care a fost căsătorită cu omul de afaceri miliardar Alexander Zhukov.

Murdoch a invitat-o în oraș după ce s-a întâlnit la petrecerea familiei, au declarat sursele. Relația este serioasă, iar cuplul a fost în croazieră împreună în Marea Mediterană timp de câteva săptămâni.

Fotografiile unui Murdoch cu un aspect relaxat, purtând pantaloni scurți, un tricou Ralph Lauren și o pălărie de soare cu boruri largi, au fost publicate de Daily Mail. The Guardian a confirmat în mod independent relația.

Fiica lui Zhukova, Darya Zhukova, a fost căsătorită cu oligarhul rus și fostul proprietar al clubului de fotbal Chelsea, Roman Abramovici, până în 2018.

Murdoch și Zhukova se află într-o vacanță prelungită și ar fi fost văzuți la bordul Christina O, legendarul iaht deținut cândva de Aristotel Onassis.

Christina O, pe care Onassis a avut o relație romantică celebră cu Jackie Kennedy, este acum disponibil pentru închiriere.

Murdoch se află deja la a doua relație după ce a divorțat de cea de-a patra soție, fostul top-model Jerry Hall, în august anul trecut.

El s-a logodit cu Smith, de asemenea în vârstă de 66 de ani, la începutul acestui an, înainte de a renunța în mod dramatic la căsătorie la doar câteva săptămâni după ce evenimentul a fost anunțat în New York Post, ziarul pe care Murdoch îl deține.

„Am fost foarte nervos„, a declarat el pentru New York Post în momentul logodnei sale. „Mi-a fost teamă să mă îndrăgostesc – dar știam că aceasta va fi ultima. Ar fi bine să fie. Sunt fericit„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here