Un accident rutier s-a petrecut miercuri, 23 august a.c., pe un drum din Ticușu Vechi, când un tractor agricol și un moped au intrat în coliziune.  

Pentru că tractorul împreună cu remorca pe care o tracta nu au fost identificate la locul accidentului, au fost efectuate verificări, în urma cărora polițiștii au stabilit că tractorul a părăsit locul accidentului, fiind mutat de către un bărbat, de 38 de ani, care, de asemenea, nu este posesor de permis de conducere.

  • ,,Față de toate aspectele constatate, s-a constituit un dosar penal, în care polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fară permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neinmatriculat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substante, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, dar și pentru infracțiunea de „vătămare corporala din culpă”. În continuarea cercetărilor, polițiștii au dispus reținerea a doi dintre conducătorii de vehicule pentru  o perioadă de 24 de ore și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare al I.P.J. Brașov, activitățile fiind sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, urmând a se propune soluție legală la finalizarea acestora“ precizează IJP Brașov.

1 COMENTARIU

  1. Este din ce în ce mai important să respectăm regulile de circulație și să avem și permisele de conducere corespunzătoare. Acest incident arată clar că ignorarea reglementărilor și conducărea agresivă sau sub influența substanțelor precum alcoolul poate duce la accidente foarte grave, care sunt în general urmate de măsuri severe din partea autorităților. Este important să fim precauți și responsabili atunci când facem greșeli, mai ales când au consecințe pentru apropiații noștri sau pentru ceilalți participanți la trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here