FOTO: alba24.ro

Circulaţia rutieră pe DN 7 C – Transfăgărăşan între Barajul Vidraru şi Bâlea Lac va fi oprită sâmbătă, 2 septembrie, în vederea desfăşurării competiţiei sportive de triatlon „Transfier 2023”. Competiţia de triatlon se va desfășura în intervalul 7:00 – 18:00.

„Persoanele care au rezervare la unităţi de cazare aflate pe tronsonul în cauză vor putea să ajungă la acestea în afara intervalului menţionat.

Mai mult, cei cazaţi la unităţile respective nu vor putea circula nici pietonal, dar nici cu maşinile personale pe sectoarele de drum menţionate în acel interval”, au transmis organizatorii, YOLO Events.

Potrivit organizatorilor, „Transfier” reprezintă poate cel mai greu triatlon din România, pe cel mai spectaculos drum din lume.

Organizatorii Transfier 2023 propun o competiţie în care spectacolul sportiv se îmbină armonios cu natura, în aşa fel încât participanţii au parte de o experienţă de neuitat.

„Evenimentul are punctul de start în dreptul Hotelului Valea cu Peşti, de unde concurenţii din peste 13 ţări vor începe cursa cu proba de înot în lacul Vidraru, apoi vor continua cu cea de bicicletă, urcând spre lacul Bâlea, iar finalul este la proba de alergare până la Barajul Vidraru, unde vor trece linia de sosire după 390 de trepte, la picioarele <Omului de Fier>.

Cei aproape 300 de triatlonişti vor participa la una din cele două distanţe în regim individual sau ştafetă: Half 70.3: 1.900 m înot, 90 km ciclism şi 21 km alergare. Olimpic: 1.500 m înot, 40 km ciclism şi 10 km alergare”, au mai transmis organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here