O ambulanță a fost  distrusă la o intervenție la Râșnov.   Geamurile vehiculului au fost făcute ţăndări în urma unui act violent al unui pacient, titrează brasov.net.

Un individ băut şi posibil drogat a sunat la 112 să anunțe ca îi este rău. Un echipaj de la Ambulanta a mers în faţa liceului din Râșnov acolo unde era individul. Când a văzut cadrele medicale a devenit recalcitrant instant, a început să înjure, echipajul a intrat în ambulanță şi a închis ușile, iar individul a lovit în geamuri până le-a spart. Între timp cadrele medicale au sunat la 112, a venit un echipaj de politie si l-a încătușat pe individ. El era supărat ca ar fi vrut sa vorbească cu cineva de la Ambulanţa București. E cunoscut ca şi consumator de alcool şi droguri si a mai fost dus la psihiatrie in trecut. Inclusiv azi echipajul atacat l-a dus pe individ la psihiatrie.

„Asta se întâmplă când nu mai există respect pentru cadrele medicale… Când toată lumea aruncă cu gunoi dar se prezintă doar informații trunchiate! Cioburile din gură nu dor… cele din suflet sângerează!  Voi cei care doar ne judecați, vreți să mergeți în bocancii mei plini de cioburi?”, a scris pe pagina de Facebook medicul Ramona Badaran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here