Ședința ordinară a Consiliului Local Făgăraș programată joi, 28 septembrie a.c., începând cu ora 15.00, în sala de ședințe a primăriei, a fost blocată de primar, cel care o convocase.Așa cum spun consilierii locali, primarul a fost ofensat de faptul că președintele de ședință, consilierul local Cristian Ludu, nu a ocupat locul stablit de primar pentru președintele de ședință și s-a așezat la masa rezervată de primar pentru el, secretarul UAT și funcționarii din aparatul propriu al primarului. Atunci primarul a chemat polițiștii, moment în care s-a declanșat haosul în sală.

Primarul  și-a luat ,,jurista dorită“, cea care  a fost desemnată de edil secretar general al UAT Făgăraș, și au părăsit sala fără nicio explicație.   Președintele de ședință, consilierul local PSD, Cristian Ludu, s-a văzut în imposibilitatea de a continua ședința, dar nici n-a putut să declare închise lucrările în absența secretarului general al UAT. Odată cu primarul și secretarul UAT, au plecat rând pe rând și o parte din consilierii locali, cei  care asigură mașina de vot a primarului.

  • ,,În tot haosul creat de primar, am declarat ședința deschisă. Primarul a creat un scandat din senin. Secretarul UAT a părăsit sala, este un abuz în funcție pentru care mă voi adresa autorităților statului. Am așteptat o jumătate de oră să putem continua ședința, dar nu s-a putut. Au plecat și consilierii locali, ai așa zisei puteri. Cei care am rămas vom semna un proces verbal în care vom consemna starea de fapt și vom depune plângeri  la organele statului“ a declarat președintele de ședință, Cristian Ludu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here