Abia la a treia strigare, există șanse să fie desemnată o firmă pentru execuția lucrărilor de reabilitare a drumului  comunal ce leagă satul Breaza de Mănăstirea „Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul” de la poalele Munților Făgăraș, DC 75B. Deși și-au anunțat intenția să participle la licitație 4 firme, doar una singură a depus oferta și a intrat în cursă, respectiv Diferit SRL din Cluj.

  • ,,Ar fi normal acum să putem semna contractul după ce se va desemna câștigătorul. Nu va fi nicio contestație întrucât a fost o singură firmă care a depus oferta. Dacă lucrurile merg în limite normale, după semnarea contractului se pot începe lucrările. Avem déjà proiectul tehnic, care a fost și plătit“ a declarat Gheorghe Moga, primarul comunei Lisa.

Valoarea investiției, conform contractului de finanțare, este de  7.327.102,54 lei cu TVA.  Este un proiect al UAT Lisa finanțat prin programul Anghel Saligny.

  • ,,Este un drum comunal pe care l-am intabulat pe UAT Lisa în urmă cu 2 ani. Era  declasificat ca drum județean așa cum sunt toate drumurile de sub munte, o procedură făcută de CJ Brașov prin 2016“ a declarat Gheorghe Moga, primarul comunei Lisa.

DC 75B  ce va fi reabilitat are 3,8 km.

  • ,,Drumul va fi asfaltat, șanțurile vor fi terasate dar cu pământ.  Se va reface podul de peste valea Pojortei. Drumul va avea lățimea de 5,5 m și  2 benzi“ a mai explicat  primarul Gheorghe Moga.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here