Așa zisele reduceri de cheltuieli bugetare anunțate de premierul PSD înseamnă și reorganizarea unor instituții publice. Pe lista acestor schimbări s-a aflat și Casa Județeană de Pensii Brașov care, așa cum spune purtătorul de cuvânt, Bogdan Naferică, ,,se reorganizează intern“. În acest sens, Casa Locală de Pensii Făgăraș se transformă în punct de lucru care va avea același număr de funcționari.

  • ,,Cetățenii din zona Țării Făgărașului se pot adresa funcționarilor  pentru a prelua orice fel de cereri ca până acum, în aceleași condiții. Este vorba doar despre o reorganizare internă fără impact asupra cetățeanului” explică purtătorul de cuvânt al CNP Brașov.

La unitatea de la Făgăraș dispare postul de șef serviciu, dar rămân cele 7 posturi ale funcționarilor.

  • „Casa Locală de Pensii Făgăraș nu a fost desființată. Vorbim de o reorganizare a structurii Casei Județene de Pensii Brașov, iar la Făgăraș va funcționa un punct de lucru”, a mai spus  Bogdan  Naferică.

Această situație a fost folosită de primarul PSD al Făgărașului pentru a ataca PNL, susținând public că ,,se desființează Casa de Pensii Făgăraș“. Conducerea instituției îl contrazice, demontând manipularea edilului de la Făgăraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here