Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat că scoate la licitaţie proprietăţile lui Paul Philippe al României. Este vorba de un apartament aflat în Sinaia, care ar valora peste un milion de lei. Potrivit Ziare.com, ANAF vrea să vândă prin licitaţie un ansamblu de bunuri imobile evaluate la 1,2 milioane lei (exclusiv TVA), acesta fiind şi preţul de pornire. Pe lista imobilelor este un apartament cu o suprafaţă de 303 mp în Sinaia. În plus, este vorba şi despre terenul aferent (o cotă de 110/157) în suprafaţă de 156 mp.

Prinţul Paul, 72 ani, a fost condamnat în decembrie 2020 la 3 ani şi 4 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă şi complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice în dosarul retrocedărilor ilegale a fermei Băneasa şi a Pădurii Snagov. Conform site-ului citat, Prinţul Paul a fost dat în urmărire internaţională după ce poliţiştii nu l-au găsit la reşedinţa lui, din centrul Capitalei.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat în decembrie 2020 verdictul final în dosarul Ferma Băneasa: Remus Truică a fost condamnat la şapte ani de închisoare, israelienii Benjamin Steinmetz şi Tal Silberstein au primit câte cinci ani de închisoare, iar Paul al României – trei ani şi patru luni. Totodată, jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here