Mara Mareș din Făgăraș,  PNL, ajunge din nou în Parlament. Ea îi va lua locul deputatului   Pavel Popescu care a demisionat la începutul săptămânii ca urmare a validării în funcția de vicepreședinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

  • Stimaţi colegi, îmi depun astăzi, după aproximativ 7 ani de zile, mandatul de parlamentar, îmi dau demisia din Parlamentul Românei şi vreau să vă mulţumesc, în aplauzele colegilor de la AUR, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru suportul pe care mi l-aţi oferit în aceşti ani de zile în trecerea unor legi importante pentru România şi pentru toată munca colegilor din comisiile de specialitate cu care am colaborat excelent. Vă urez mult succes şi, în tot ceea ce înseamnă reglementare în comunicaţii, vreau să ştiţi că aveţi un om pe care vă puteţi baza în următorii ani”, a declarat Pavel Popescu.
 Reamintim că în 2016,  Mara Mareș devenea cel mai tânăr deputat PNL, când a aterizat pe primul loc pe listele PNL contrar  scandalului care s-a propagat de la filiala locală până la centru. Atunci, printr-o serie de intervenții  îl scosese  de pe liste pe fostul ministru de finanțe Gheorghe Ialomițeanu.

La alegerile din 2020 însă, Mara Mareș n-a mai fost trecută pe un loc eligibil de pe listele PNL. Primarii PNL din Țara Făgărașului l-au susținut pe Dumitru Flucuș pe un loc eligibil pentru Camera Deputaților. Rămasă fără un post de parlamentar, a obținut un an mai târziu o funcție de consilier în guvernul Cîțu, ca apoi să rămână și lângă premierul Ciucă, dar și   membru în CA al Formenerg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here