Ministrul Dezvoltării Adrian Veștea s-a aflat joi, 19 octombrie la Făgăraș, la un eveniment organizat de echipa PNL Făgăraș, în cinstea seniorilor liberali, cu prilejul Zilei Oamenilor Vârstnici.
Alături de președintele PNL Brașov, la Făgăraș au fost prezenți deputatul Cristina Vecerdi, prefectul Județului Brașov, Adrian Văsii, președintele Consiliului Județean, Șerban Todorică, dar și prim-vicepreședintele PNL Brașov, Liviu Cocoș. De asemenea, au fost prezenți consilerii locali Adina Dobrea, Iuliana Leabu, Dan Gavrilă, Florin Dobria și Lucian Cupu.
Organizatorii au evocat importanța pe care o au oamenii în vârstă pentru întreaga societate dar au ținut să sublinieze și rolul hotărâtor al celor care conduc astăzi destinele locuitorilor din județul Brașov și din România.
Ministrul Adrian Veștea a prezentat principalele subiecte aflate pe agenda de lucru a ministerului pe care îl conduce și a confirmat atribuirea contractelor pentru execuția celor 4 tronsoane ale Autotrăzii Făgăraș-Sibiu. Tronsonul Făgăraș – Sâmbăta de Sus va asigura practic și ocolirea Făgărașului, nodul de autostradă fiind amplasat în zona Ileni-Mândra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here