Într-o lume în care se vorbește cel mai mult despre război și dezbinare,  Partidul ,,Națiune Oameni Împreună“ (NOI) face apel la Pace  prin evenimentele pe care le-a organizat în marile orașe din țară.

  • ,,În spirit de solidaritate și înțelegând că împreună este unica soluție viabilă, ne-am unit din nou eforturile pentru a face un apel puternic la pace. Tot acest context actual, complicat și bazat pe disensiune, poate fi soluționat doar prin consens, dialog și pace. Este imperios să înțelegem că pacea izvorăște din noi și întruchipează acel deziderat comun prin care drepturile și libertățile umane pot fi aplicate și valorificate la adevărata lor valoare.  NOI suntem primul partid politic din România care a militat pentru pace și vom continua să promovăm pacea pentru ca națiunile și oamenii care le formează să poată trăi împreună într-o lume mai bună, lipsită de ură“ explică Alexandru Merca, vicepreședintele filialei Brașov.

Acest tip de acțiune a avut loc duminică, 22 octombrie 2023 la Brașov, Arad, Timișoara, Oradea, Mureș, Sfântu Gheorghe, Constanța.

Coroane de flori de Ziua Armatei

Evenimentul s-a organizat  în preajma zilei de 25 octombrie, care omagiază Armata Română de ieri și de azi, precum și însemnatale fapte de vitejie prin care s-a realizat reîntregirea țării.

  • ,,Cu mândrie și responsabilitate dar și cu speranța că greșelile trecutului nu vor mai fi repetate, iar această lume va adera la pace, am marcat această sărbătoare națională așa cum se cuvine, aducând un omagiu celor care au făcut sacrificiul suprem pentru ca NOI, toți cei de azi, să putem trăi și prospera împreună. John Lennon spunea: „Imaginează-ți toți oamenii trăind în pace! Poți spune că sunt un visător, dar nu sunt singurul. Sper ca într-o zi ni te vei alătura și lumea va fi una.” Așadar, haideți să dăm o șansă vieții și să înțelegem că doar prin implicare putem realiza acea schimbare pe care cu toții ne-o dorim. Violența nu poate fi stinsă tot cu violență, ci doar cu eforturi sincere de pace. Pacea este în noi și împreună o putem construi zi de zi“ a adăugat Alexandru Merca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here