Potrivit wikipedia ,,democidul“ este un termen inventat de politologul american Rudolph Rummel însemnând ,,uciderea intenționată a unei persoane neînarmate sau dezarmate de către agenți guvernamentali care acționează în calitatea lor de autoritate și în conformitate cu politica guvernamentală sau înaltul comandament”. Această definiție acoperă o gamă largă de decese inclusiv decese în masă cauzate în urma unor acte guvernamentale, constând în omisiune și neglijență de natură penală de către guverne sau de către cei cu puteri guvernamentale de facto. Un bancher elvețian de origine persană și-a unit forțele cu dr. Astrid Stuckelberger pentru a cere urmărirea penală a celor care se află în spatele operațiunii impunerii ,,vaccinurilor” (serurilor experimentale) Covid de la Big Pharma,  descriindu-le drept arme biologice. Tot ce este mai rău în lume legat de democid vine de la Geneva: Organizația Mondială a Sănătății, GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri a lui Bill Gates), Forumul Economic Mondial condus de Klaus Schwab. Najadi cere autorităților elvețiene arestarea celor responsabili care au susținut ,,injectarea globală a umanității cu o armă biologică”. Najadi a mărturisit că el la vârsta de 56 de ani și mama sa sunt victime ale acestor arme biologice, amândoi fiind afectați după ce au primit injecțiile. La rândul ei dr. Stuckelberger vorbește despre rolul Națiunilor Unite în conducerea lumii către guvernarea globală în parteneriat cu grupuri infame precum Forumul Economic Mondial, GAVI și Organizația Mondială a Sănătății. GAVI (a lui Bill Gates) a fost finanțat cu 8,8 miliarde de dolari de către peste 50 de guverne și organizații din întraga lume. Dr. Stuckelberger a descris eforturile vaccinării lumii cu serurile experimentale anti-Covid ca fiind o lovitură de stat globală, arătând că ,,O.M.S. nu are nici un drept să dea ordine, să dicteze lumii întregi”. ,,Aceasta este o lovitură de stat. În mod clar este o scenă a crimei la nivel global și aducem probe în acest sens. Pentru că în știință este mereu o îndoială. Există o îndoială sănătoasă și este o atitudine foarte importantă. Oamenii trebuie să ia atitudine, să caute adevărul și să conteste status quo-ul pentru a păzi umanitatea de pericolul prezent și clar care vine de la Geneva. Este nevoie de o trezire colectivă, masele trebuie să se ridice împotriva nedreptăților perpetuate de globaliști. Numai din speranță nu se va întâmpla asta. Toată lumea trebuie să-și schimbe atitudinea. Toți cei ,,vaccinați”, cei injectați, știind că sunt otrăviți, masele, miliarde de oameni trebuie să  spună Stop! Nu ne vom conforma!“ a spus Najadi.

Dr. Peter Mc Cullough: ,,ARN-ul mesager  este făcut sintetic și nu poate fi distrus“

Doctorul Peter Mc Cullough este medic internist, cardiolog și epidemiolog cu specializări obținute la Universitatea Bayla, Centrul medical al Universității din sud-vestul Texasului, Universitatea din Michigan și Universitatea metodistă din sud-vest. A tratat bolile infecțioase comune precum și complicațiile cardiovasculare prezente atât în infecțiile virale cât și afecțiunile produse ulterior de injectările cu serul experimental în Dallas, Texas -SUA. Doctorul Peter Mc Cullough a publicat o varietate de subiecte medicale în peste o sută de articole și este citat de 685 de ori de către Biblioteca Națională de Medicină a SUA. A analizat mii de rapoarte, a participat la congrese științifice, grupuri de discuție, a făcut declarații de presă și este considerat unul dintre experții de talie mondială în covid-19. Ei bine, acest eminent profesionist al științei medicale a declarat în Parlamentul European că tot ce a aflat despre serul experimental (numit impropriu vaccin) este înfricoșător. Nu există nici un singur studiu care să arate că ARN-ul mesager se distruge pentru că are o pseudouridină, este făcut sintetic, nu poate fi distrus. Nu dispare din corp. A detectat proteina spike – proteina letală din serul experimental,  în organism circulând la opt luni după injectare iar dacă oamenii primesc încă o injecție cu acest ser experimental (”anti-covid”) apare o nouă persistență în circulație a proteinei letale.

Proteina spike produce patru mari domenii de boală

S-a arătat în 3 400 de documente analizate că proteina spike produce patru mari domenii de boală.

  •    Primul este cel al afecțiunilor cardiovasculare, inflamația inimii sau miocardită. Toate agențiile de reglementare a medicamentelor recunosc că aceste seruri experimentale produc miocardită.Toate stopurile cardiace la sportivi se datorează acestui ser experimental. De asemenea, ca urmare a injectării acestuia se accelerează bolile cardiovasculare arteriosclerotice, sindromul tahicardiei. Am văzut o mulțime de secvențe cu oameni din media care leșină.
  •   Al doilea mare domeniu în care serul experimental ,,anti-covid” a făcut ravagii este cel al afecțiunilor neurologice: accidente vasculare cerebrale  ischemice și hemoragice, Sindromul Barre, paralizia ascendentă care poate duce la deces, neuropatia fibrelor mici, amorțeli și furnicături, sunete în urechi, dureri de cap.
  •   Al treilea mare domeniu: cheagurile de sânge. Proteina spike este cea mai trombogenă proteină, producând cele mai mari cheaguri de sânge care pot persista ani fiind și rezistente la trombolitice. Acestea nu pot fi scoase din organism. Nu se poate îndepărta din organism ARN-ul mesager și proteina spike care se produce continuu.
  •   Al patrulea domeniu este cel al anomaliilor imunologice. Serul experimental (,,vaccinul”) induce trombocitopenia trombotică.

Dr. Peter Mc Cullough este autorul celui mai amplu studiu de autopsie efectuat vreodată despre decesul după înțeparea cu serul experimental ,,anti-covid”, a cercetat liteartura, peste 600 de articole, a analizat constatările clinice, experții în patologie și medicină clinică concluzionând că peste 85% dintre decesele produse în perioada plandemiei se datorează serului experimental impropriu denumit vaccin. În ceea ce privește miocardita procentul este de 100%. Rolul Organizației Mondiale a Sănătății este extrem de negativ. Complexul biofarmaceutic care include Națiunile Unite, Forumul Economic Mondial, Fundația Gates, Fundația Rockefeller, Trustul Welcome, GAVI, Institutul Național de Sănătate, CDC, FDA, MRHA în Anglia, TGA în Australia, SAHPRA în Africa de Sud, EMA în Europa – toate aceste organizații non-guvernamentale alături de Agențiile guvernamentale de Sănătate Publică operează ca un bloc cu un impact similar cu cel al crimei organizate. Uniunea Europeană, SUA și toate celelalte state ar trebui să se retragă din OMS care a coordonat injectarea cu aceste seruri experimentale.

,,Vaccinurile” din plandemie, proiectul de control asupra organismului uman 

După ce a examinat vaccinul anti-hepatită B care se administrează la nou născut (în maternitate) în primele 24 de ore, apoi se administrează la 2 luni, la patru luni, 11 luni prin administrarea unui alt produs vaccinal hexavalent (DTPa-VPI-Hib-HepB), Dr. Geanina Hagimă a observat comportamentul picăturii de vaccin pe lamă la obiective de la o mărire de 40 până la 400 de ori. Comportamentul pe lamă este spectaculos și sugestiv arătând prezența nanotehnologiei în acest vaccin. Astfel, dr. Geanina Hagimă consideră că trebuie cerută o evaluare atentă, amănunțită a acestor produse denumite vaccinuri. Este evident că aceste produse nu sunt verificate așa cum nu au fost verificate nici serurile experimentale zise ,,anti-covid”. ,,Este frustrant să descoperi că și tu, medic fiind, ai fost mințit, manipulat” . Nu se cunoaște ce conțin aceste produse și care este scopul lor real. Cum au fost urmărite la nou născuți reacțiile adverse în studiile efectuate pentru aceste vaccinuri, aceștia (nou născuții) neputând raporta simptomele. Ce efecte au asupra creierului uman? Oare trec bariera hemato-encefalică? Apelul dr. Geanina Hagimă pentru implicarea cât mai multor specialiști, medici, cercetători onești pentru o implicare reală în elucidartea acestor ,,mistere” – a compoziției vaccinurilor- este deosebit de important, este vital. Personal am arătat concluziile unor cercetători catalani care au demonstrat că vaccinurile administrate nou născuților nu doar că nu își au rostul (!),sistemul imunitar al micuților neexistând la vârsta de câteva ore, dar acestea pot provoca grave daune viitoare.

Lumea tainică a energiei vindecătoare  se regăsește în noi

Cu mii de ani în urmă știam cum să-i vindecăm pe ceilalți. Fiecare dintre noi avea un talent special, un har înnăscut, pe care puteam să-l dezvoltăm și să-l urmăm binecuvăntând comunitatea în care trăiam cu roadele muncii noastre. Unii excelau în muzică, iar alții se pricepeau la ierburile de leac. Câțiva dintre noi aveau harul special de a levita, de a trece prin ziduri sau de a fi în două locuri în același timp (bilocația). Sau poate că știam să prezicem viitorul. Dar dacă harul nostru special era capacitatea de a vindeca, atrăgând, transmițând și dirijand energie vindecătoare, eram vindecători. Cu timpul pe măsură ce lumea noastră a devenit tot mai analitică ne-am bazat tot mai puțin pe harurile noastre speciale și din nefericire am început să le pierdem. Azi majoritatea ființelor umane posedă doar relicvele harurilor de odinioară. Putem întrezări din când în când aceste talente în viața noastră. De pildă știind cine e la telefon înainte ca acesta să sune ori presimțind înainte să primim apelul când copilul nostru s-a rănit. Sunt ultimele vestigii ale unor abilități de care ne bucuram toți cu mii de ani în urmă. Acestea ne ofereau informații și competențe valoroase care au permis comunităților noastre să înflorească și ne-au dat forța de a ne dezvolta pe plan individual. Vestea bună este că tiparul acestor haruri se află încă în noi, în memoria celulelor noastre ca parte a ADN-ului nostru. Cu ceva mai multă conștiență, atenție și exercițiu putem recupera aceste haruri străvechi și ne putem folosi din nou de ele. O persoană care-și extinde conștiența și dirijează energia vindecătoare pentru a-i ajuta pe alții să rezolve orice îi supără pe plan fizic, mental, emoțional și spiritual este un vindecător. Chiar și bătrânica simpatică și bisericoasă cu părul albastru și haine din anii  50 ar putea fi un vindecător. Aceștia sunt oameni care ar putea veni din orice fel de mediu, care au depus munca necesară de a se vindeca pe ei înșiși. Ei au îndepărtat energia blocată, stagnantă și au eliberat vechile traume. Aceștia au comunicat cu călăuzele din planurile spirituale ascultând cu atenție ce se petrece în străfundul ființei lor pentru a fi capabili să își îndeplinească potențialul și să-și urmeze cel mai înalt țel. Tu poți fi propriul tău vindecător. Harul de a ne vindeca pe noi înșine nu este limitat la un grup select de câțiva oameni care au potențialul de a-i trata pe alții. Fiecare dintre noi s-a născut cu capacitatea de a se autovindeca, aceste abilități se află înlăuntrul nostru. Lumea tainică a energiei vindecătoare care se regăsește în noi și pretutindeni în jurul nostru se numește CREDINȚĂ. Vom intra în biodecodificarea ființei umane. (Florin Gherasim, membru al Asociației de Medicină Integrată și Împotriva Îmbătrânirii, președinte A.S.I.M.I.A. pentru România, specialist în recuperare medicală) 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here