Arbitrul partidei FCU Craiova-UTA Arad, (2-3), din cadrul rundei a 14-a, disputat  la 29 octombrie,  Marian Barbu reclamă că a fost jignit și amenințat în pauza meciului de către Adrian Mititelu jr. Potrivit raportului întocmit de arbitrul făgărășean Marian Barbu, acesta ,,ar fi fost scuipat, înjurat și amenințat cu moartea de către fiul lui Adrian Mititelu“.

  • „Adrian Mititelu junior m-a scuipat în față de la o distanță foarte mică, m-a înjurat, mi-a jignit familia și m-a amenințat că mă va omorî oriunde mă va prinde. Și că din Craiova n-o să ies viu dacă o să calc vreodată pe acolo”, ar fi scris făgărășeanul în raportul întocmit după meci..

Mititelu junior neagă însă cele scrise de arbitru în raport și susține că doar l-a apostrofat, fără să-l jignească.

  • ,,Cu privire la cele declarate de arbitrul Marian Barbu în raportul de la finalul meciului vreau să dezmint total aceste acuzații. Într-adevăr, aflându-mă în zona vestiarelor pentru a discuta cu jucătorii după meci, l-am întâlnit pe Marian Barbu și l-am apostrofat pentru prestația lamentabilă pe care avut-o ca arbitru pe toată durata partidei și pentru reaua-credință evidentă de care a dat dovadă în judecarea unor faze evidente din meci. Nu l-am scuipat și nici amenințat cu moartea pe acest arbitru. De fapt, el ne-a omorât pe noi în acel meci. Am avut două penalty-uri clare neacordate, iar UTA a marcat golul de 3-2 după o preluare cu mâna a mijlocașului dreapta. FCU Craiova este echipa cea mai dezavantajată din acest campionat din punct de vedere al arbitrajului. Acest lucru bineînțeles că nu ne dă dreptul să ne manifestăm nemulțumirile în fața arbitrului după meci, dar s-a întins coarda prea mult”, a reacționat Mititelu jr în presa de sport.

Făgărășeanul Marian Barbu, 35 de ani,  este arbitru FIFA. În cercurile înalte de la Casa Fotbalului, titrează prosport.ro, Barbu este susținut  de Octavian Goga, președintele AJF Brașov și vicepreședinte FRF.   jurnalistul Daniel Nazare de la Pro Sport a scris despre Goga că este „un personaj alunecos atât pe vremea lui Mircea Sandu, dar și în mandatul Răzvan Burleanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here