Colaj Fanatik

Omul de afaceri locuiește la câteva sute de metri de casa președintelui Klaus Iohannis. Cei trei hoți nu au fost prinși până acum, arată Fanatik..

Un caz șochează comunitatea dintr-un cartier sibian, considerat printre cele mai sigure până acum. Hoții au spart casa unui om de afaceri cunoscut și l-au bătut, până l-au băgat în comă.

Totul s-a petrecut în noaptea de duminică, atunci când trei bărbați mascați și înarmați au spart casa lui Adrian Kreiner, un om de afaceri de 50 de ani, din Sibiu. Locuința acestuia se află la câteva sute de metri de cea a președintelui Klaus Iohannis.

Indivizii au intrat peste el și l-au găsit în încăperea de la parter, acolo unde dormea pe o canapea. L-au bătut crunt și l-au legat într-un covor, pentru a le spune unde își ține banii și lucrurile de valoare. În cele din urmă, Adrian Kreiner a intrat în stare de inconștiență.

Astfel, hoții și-au îndreptat atenția către fata lui, în vârsta de 23 de ani. Auzind zgomote, tânăra a ieșit din camera ei și l-a găsit pe tatăl său într-o baltă de sânge. În acel moment, hoții au amenințat-o cu pistolul, pentru a le arăta unde sunt bijuteriile și ceasurile de lux.

„A fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul, cerându-i-se să indice locul unde se află banii. Poprietarul imobilului a fost agresat fizic de autori, care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor”, a declarat Mihaela Ruginosu, prim procuror adjunct, pentru Observator News.

Indivizii au găsit mai multe ceasuri pe care le-au furat, iar apoi au plecat. În locuință se afla și iubita bărbatului care, de frică, s-a ascuns într-un dulap. A sunat la 112, însă polițiștii au ajuns după ce hoții au plecat. Cei trei bărbați sunt căutați de oamenii legii.

La fața locului a fost chemat și un echipaj medical. Salvatorii l-au găsit pe Adrian Kreiner în stop cardio-respirator și au început manevrele de resuscitare, care, din fericire au funcționat. Însă, starea bărbatului este gravă, fiind în comă la spital.

„I s-au făcut investigaţii de specialitate, în continuare se află în stare foarte gravă, inconştient, intubat, ventilat mecanic”, au transmis reprezentanții Spitalului Judeţean Sibiu.

Până acum, hoții nu au fost prinși. Oamenii legii speră să dea de urma acestora cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din casa bărbatului atacat. Adrian Kreiner este un om de afaceri cunoscut, din Sibiu, care deține o companie în industria automotive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here