FOTO: viva.ro

O femeie în vârstă de 41 de ani s-a căsătorit cu un adolescent de 16 ani. Tânărul este fiul celei mai bune prietene, scrie viva.ro.

O poveste cu adevărat șocantă a avut loc în Indonezia, după ce Mariana a decis să facă nunta cu fiul prietenei sale, care este cu 25 de ani mai mic și totodată și minor. Se pară că cei doi miri au mers pe principiul: dragostea nu are vârstă! S-au căsătorit civil, în rochie de mireasă și costum de mire, iar imaginile au făcut înconjurul lumii. Cum s-a întâmplat totul pas cu pas!

Ei bine, dacă pentru mulți diferența de vârstă este un impediment într-o poveste de dragoste, iar 10 ani este pragul peste care majoritatea nu pot trece, o femeie de 41 de ani din Indonezia a demonstrat exact contrariul. Mai concret, Mariana s-a îndrăgostit iremediabil de fiul celei mai bune, în vârstă de 16 ani. Cei doi s-au convins de dragoste dintre ei mai repede decât oricine se aștepta, așa că nu au stat pe gânduri, că au și înaintat actele de căsătorie.

După cununia civilă, ea în rochie de mireasă, iar el în costum de mire, a avut loc inclusiv petrecerea de nuntă. Nu, nu au fost deloc discreți, ci au făcut petrecerea la un resort de lux din Indonezia, unde s-au comportat ca un adevărat cuplu. Alături de ei au fost toți cei dragi, inclusiv mama minorului, Lisa, care și-a dat acordul pentru această căsătorie, în ciuda zvonurilor de pe internet. Între Mariana și Lisa, mama tânărului de 16 ani, este o relație de prietenie foarte strânsă și frumoasă, astfel că femeia a vrut ca fiul ei de 16 ani să facă pasul cel mare alături de Mariana, care are 41 de ani. Mama adolescentului are 37 de ani, fiind așadar mai mică decât mireasa.

Mariana, femeia de 41 de ani, are o stare materială foarte bună. Ea deține un lanț de magazine în Indonezia, motiv pentru care unii au spus că poate, din acest motiv, mama băiatului a fost de acord cu nunta fiului ei de 16 ani cu cea mai bună prietenă a sa. Din informațiile apărute, se pare că minorul ar fi refuzat inițial oferta de a se însura cu amica mamei lui, însă, după ce Lisa ar fi insistat, Kevin ar fi acceptat. Mai mult decât atât, conform Mirror, băiatul a spus că se va ocupa de unul dintre magazinele soției lui.

Totuși, nu este totul roz pentru ei, fiindcă recent Comisia indoneziană pentru protecția copilului (KPAI) din Kalimantan de Vest s-a autosesizat după această nuntă. Un purtător de cuvânt al instituției a explicat public faptul că mariajul nu ar fi trebuit să aibă loc, pentru că băiatul are mai puțin de 18 ani, motiv pentru care a fost deschisă o anchetă, iar în tot acest timp, mirii trebuie să doarmă în paturi diferite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here