Cu încă un credit va fi îndatorat Municipiul Făgăraș, dacă mașina de vot a primarului din CL Făgăraș va vota mâine proiectul edilului.  N-au trecut nici patru luni de la ultimul împrumut și primarul PSD al Făgărașului vrea să contracteze un altul. De data aceasta vrea un credit de 10 milioane de lei, cel anterior fiind de 8 milioane de lei.   Plenul CL Făgăraș a fost convocat într-o ședință de  îndataă, vineri, 10 noiembrie, la ora 10.30.

Surprinzătoare este justificarea folosirii creditului de către primar, aceleași lucrări pe care le-a invocat și la contractarea creditului din luna iulie 2023, cel de 8 milioane de lei. În luna iulie,  mașina de vot a primarului a votat la comandă creditul de 8 milioane de lei fără să ceară explicații.  Este vorba despre   Ovidiu Popa, de la USR Paicu Cristina și Crăciun Monica, de la PSD Știrbu Cosmin, Butunoiu Nicolae, de la Partida Romilor Biza Radu și Colibași Mihai, de la FDGR Steigel Norbert și Șuteu Maagdalena, de la Pro România Clonț Vlentin și Aldea Iuliana.

S-au opus cei 4 consilierii locali PNL, Johannes Klein de la FDGR, Corina Polmolea și Cristian Ludu de la PSD.   Vom reveni.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here