FOTO: ProTV

Cea mai tânără câștigătoare la loto, care a intrat în posesia premiului cel mare la vârsta de 16 ani, a declarat că acest lucru i-a schimbat viața „peste noapte”, dar a ajuns să-și piardă toți banii.

Callie Rogers a câștigat un premiu impresionant, de 1,8 milioane de lire sterline la extragere, dar a ajuns piardă toți banii pe petreceri luxoase și operații estetice. Lucra ca vânzătoare într-un magazin din Cumbria, unde câștiga doar 3,60 lire sterline pe oră când premiul cel mare i-a schimbat viața, în 2003, scrie Daily Star.

Ai doar 16 ani, dar ai toate aceste responsabilități. La această vârstă, poți primi cele mai bune sfaturi, dar nu ești în măsură să asculți”, a explicat Callie. „Eram prea tânără. Peste noapte am trecut de la copil lipsit de griji la adult”.

O parte din câștigurile lui Callie au fost cheltuite pe ieșiri în oraș, precum și pe trei operații la sâni. De asemenea, a cheltuit 300.000 de lire sterline pe haine de firmă, dar i-au mai rămas suficient de mulți bani pentru a-și cumpăra o casă.

Ea a împărțit chiar și mii de dolari prietenilor și familiei. Cu toate acestea, viața ei a luat rapid o întorsătură, iar Callie a ajuns să aibă probleme grave de sănătate mintală.

A încercat chiar să se sinucidă și s-a luptat cu depresia și drogurile. De asemenea, a început să se îndepărteze de oamenii din jurul ei după ce a început să aibă probleme de încredere legate de câștigurile sale.

Callie a spus că „voia doar să se întoarcă la o viață normală”. Din fericire, Loteria Națională și Camelot i-au oferit sprijin financiar.

Un purtător de cuvânt a declarat: „Callie a primit un sprijin extins din partea noastră, care a durat mulți ani. Ea nu a profitat de sfaturile financiare și juridice independente oferite de noi. Cu toate acestea, echipa noastră de câștigători a sprijinit-o pe deplin și a ajutat-o să facă față interesului mediatic. Vom continua să o sprijinim pe Callie în orice fel putem, dacă ea dorește”.

Până în 2021, Callie a declarat că nu mai are bani și se baza pe Universal Credit pentru a se descurca cu problemele financiare. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat acum.

Callie, acum mamă a trei copii, lucrează ca îngrijitoare și se întreține singură. De asemenea, s-a întors la școală pentru a studia asistență socială.

Unul dintre copiii ei, un băiat de șase ani, a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală. „Singurul meu mare regret este că nu mai am bani pentru Blake”, a spus ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here