În acestă dimineață,   plutonierul adjutant MANILIUC Claudiu și sergentul major USTUROI Ovidiu   au acționat pentru ajutorarea unui conducător auto implicat într-un eveniment rutier.  Aflați pe DN1, în zona Dealului Perșani, jandarmii au observat un autoturism ieșit în afara părții carosabile, în interiorul căruia se afla o persoană.
  • ,,Au oprit și  s-au îndreptat de urgență către autoturism. Din fericire, conducătorul auto era conștient și cooperant, dar foarte speriat. El a fost sprijinit de colegii noștri să iasă din autoturism și să-și găsească bunurile personale. Jandarmii au rămas alături de acesta pentru a-l sprijini cu ce au fost solicitați până când prezența lor nu a mai fost necesară. Felicitări, dragi colegi, că și de această dată ați dat dovadă de spirit civic și nu ați trecut nepăsători pe lângă un cetățean aflat în dificultate!“a comunicat Jandarmeria Brașov.
Victima evenimentului rutier a mulțumit jandarmilor salvatori printr-un mesaj transmis pe mail.
,,Mesajul de mulțumire primit la adresa de e-mail a inspectoratului ne face să credem că intervenția jandarmilor a fost una foarte importantă pentru bărbatul implicat în eveniment. Vă mulțumim la rândul nostru pentru cuvintele frumoase și pentru aprecierea dumneavoastră, asigurandu-vă că rămânem la datorie!“ a comunicat Jandarmeria Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here