Cetățenii comunei Părău au la dispoziție o aplicatie pentru plata online a impozitelor, taxelor, amenzilor etc, dar și pentru a depune sesizări sau pentru a accesa diverse informații și documente.

  • ,,Cu ajutorul aplicației CityOn, schimbul de informații între Primărie și cetățeni va fi mai simplu, atât în cazul persoanelor fizice cât și în cel al persoanelor juridice. Aplicaţia poate fi găsită sub numele de „Romania CityOn”, atât în App Store, cât și în Google play şi poate fi accesată direct de pe site-ul Primăriei comunei Părău ( www.comuna-parau.ro sectiunea ACASA – Plăteste taxele si impozitele online) sau accesând link-ul https://parau.cityon.ro/ explică primarul comune, Ovidiu Ovesea.

Efectuarea plăților poate fi realizată prin autentificare 

  • Plata prin autentificare – necesită crearea unui cont de utilizator, prin completarea tuturor informațiilor solicitate pe pagina accesată. Odată completate aceste câmpuri și transmise datele, veți primi un răspuns pentru validarea contului și doar după primirea acestei validări contul va putea fi utilizat.
  • Platforma pentru plăți online oferă: posibilitatea verificării plăților realizate, realizarea altor plăți care aparțin de taxele și impozitele locale, plata amenzilor

Modulele disponibile:

  • Modulul de plăti – Utilizatorii pot realiza plata impozitelor si taxelor, plata amenzilor, plata contractelor sau plata diferitelor tipuri de plăti definite de către primărie, dar se poate de asemenea vizualiza istoricul plăților efectuate.
  • Modulul de documente – Utilizatorii pot vizualiza statusul cererilor depuse.
  • Modulul de sesizări – Utilizatorii pot depune și vizualiza statusul sesizărilor proprii, cât si statusul sesizărilor publice.
  • Modulul de profil – Conține informațiile personale ale utilizatorului autentificat si îi oferă acestuia acces la spațiul privat virtual. De asemenea, din acest modul se poate realiza autentificarea folosind contul de persoana juridica, daca utilizatorul este reprezentant al unei firme, cât si alegerea limbii pentru aplicație. Momentan aplicația oferă suport pentru limba română si pentru limba engleză.

Pentru  întrebări cetățenii pot folosi  

  •  telefon 0268/287112
  •   email, la adresa primaria.parau@gmail.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here