FOTO: TV Mania

După clipe de incertitudine și o adevărată dispută mediatică, se pare că producătorii emisiunii „Chefi la cuțite” au ajuns la un verdict și au decis cine vor fi cei patru jurați ai noului sezon, arată TV Mania. Iată cine îi vor înlocui pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea în sezonul cu numărul 13 al emisiunii culinare!

Informația a fost oferită de pagina de Instagram Viperele Vesele, cunoscută pentru fapătul că oferă, negreșit, informații despre ceea ce se întâmplă în culisele emisiunilor din România.

Cine sunt noii jurați de la „Chefi la cuțite”

Au fost dezvăluite numele celor patru noi jurați de la „Chefi la cuțite”. Potrivit informațiilor de pe pagina de Instagram a Viperelelor Vesela, Antena 1 i-a selectat pe Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner pentru sezonul 13.

Acești experți în arta culinară vor aduce o perspectivă proaspătă în competiție și vor captiva publicul cu experiența și creativitatea lor. Decizia de a aduce înlocuitori pentru juriul anterior a fost luată rapid, demonstrând hotărârea Antenei 1 de a menține un nivel înalt de divertisment și competiție în emisiunea „Chefi la cuțite”.

Mesajele lui Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu după ce au încheiat colaborarea cu Antena 1

Recent, Cătălin Scărlătescu a făcut o serie de comentarii despre Mona Segall, după ce el, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost dați în judecată de către Antena 1.Fostul jurat de la „Chefi la cuțite” și-a exprimat admirația pentru faimoasa producătoare, dar a subliniat și că nu a fost pe deplin înțeles de către echipa emisiunii și că oboseala a fost cea care l-a determinat să renunțe la proiectul atât de apreciat de către telespectatori.

După ce Cătălin Scărlătescu a furnizat detalii despre plecarea sa de la Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a intervenit pentru a clarifica situația.Deși s-a speculat că motivul pentru plecarea lor ar fi fost de natură financiară, Florin Dumitrescu a dezvăluit fanilor că decizia de a părăsi emisiunea alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu a fost determinată de aspecte financiare.

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice”, a scris Florin Dumitrescu pe contul personal de Instagram.

Mona Segall a scris istorie pentru divertismentul din România

Mona Segall este cunoscută pentru succesele sale în lumea televiziunii, având în portofoliu producții notabile precum „Asia Express” și „Chefi la cuțite” de la Antena 1, dar și emisiuni celebre precum „Dansez pentru tine”, „Vocea României” și „Românii au talent”, realizate în perioada când activa la trustul de pe Pache Protopopescu.

Cu sprijinul părinților săi, Doru și Paula Segall, ambii documentariști, Mona a avut privilegiul să descopere secretele acestei profesii încă din copilărie. Când avea trei anișori, Mona Segall știa deja că voia să lucreze în televiziune atunci când va fi mare, iar visul i s-a îndeplinit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here