Comunitatea din Hoghiz și nu doar ea este șocată de tragedia descoperită vineri seara, 15 decembrie a.c.,  într-o familie din localitate.  Femeia era carbonizată în curte, iar fiica era ștrangulată în casă.   Procurorul de caz încearcă să facă lumină, avansând ipoteza unei   crime urmată de sinucidere. 

  Tânăra moartă avea 25 de ani și era învățătoare în localitatea Ticuș. Mama sa, de 45 de ani, a fost găsită carbonizată în curtea imobilului.

Anchetatorii iau în calcul o ceartă între femeie și fiica ei.  Oamenii cred că mama și-ar fi omorât fata, apoi a ieșit în curte, în spatele casei, unde și-a dat foc. Ei mai susțin că femeia suferea de depresie în ultima vreme.

„La solicitarea telefonică a unui bărbat care este proprietarul unui imobil din comuna Hoghiz, un vecin care are cheia şi un unchi al proprietarului au intrat în curte şi au descoperit cadavrul unei femei. Ulterior, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, respectiv la locuinţa familiei din comuna Hoghiz, au descoperit în curtea casei cadavrul unei femei de 45 de ani iar în locuinţă cadavrul altei femei, fiica primei femei, aceasta având vârsta de 25 de ani. Ambele prezentau indicii de moarte violentă”, a declarat, sâmbătă, procurorul şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here