Un accident rutier grav a avut loc între două autoturisme, pe DJ 112A între localitățile Codlea si Vulcan, miercuri, 20 decembrie a.c., în jurul orei 18.30. În urma accidentului au rezultat 5 victime, dintre care una încarcerată. Un copil a fost  în stop cardio respirator.   La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o ambulanță SAJ, o autospecială de stingere și o autospecială de la SVSU Codlea.

  • Din păcate conducătorul auto care a fost încarcerat a fost declarat decedat. Acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața.
  • Copilul în vârstă de 16 ani care se afla în stop cardio respirator, din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical nu a raspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.
  • Persoana de sex feminin în vârstă de 38 de ani, policontuzionata, a fost transportată la UPU Brașov pentru investigatii medicale .
  • Două ninore în vârstă de 12 ani, respectiv 10 ani au suferit traumatisme craniene si abdominale și au fost transportate la Spitalul de Pediatrie pentru investigatii medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here