Casa de Cultură din Victoria găzduiește evenimente inedite împreună cu Primăria și unitățile de învățământ din oraș.  Împreună cu Liceul Tehnologic ,,Al. Bărbat” și Clubul de Cult-Iubire au prezentat  spectacolul ,,Noapte de Decembrie” în data de 13 decembrie , apoi a urmat ,,Magia Crăciunului” și Târgul de Crăciun, în perioada 14-15 decembrie a.c, în parteneriat cu Liceul Teoretic ,,I.C. Drăgușanu”. În data de 19 decembrie, în colaborare cu Liceul Teoretic ,,I.C. Drăgușanu” a  avut loc o ,,Șezătoare” specifică Țării Făgărașului.

  • ,,Evenimentul a fost organizat de către doamna învățătoare Cristea Viorica împreună cu clasa a II-a, din cadrul Liceului Teoretic I.C. Drăgușanu în parteneriat cu Casa de Cultură. Șezătoarea s-a desfășurat în biblioteca Casei de Cultură începând cu ora 16.00 și timp de o oră și jumătate, copilașii, împreună cu doamna învățătoare, ne-au adus într-o lume de basm, de poveste, cu tradiții specifice lunii Decembrie. Copiii au recitat poezii, au spus ghicitori, bancuri, ne-au colindat și ne-au încântat cu melodii specifice sărbătorii de Crăciun, însoțite de frumoasele obiceiuri tradiționale: Plugușorul, Brașoveanca. Conceptul acestui eveniment s-a bazat pe o datină străveche, transmisă din generație în generație, prin care copiii au adus în actualitate frumosul și originalitatea acestei tradiții” a spus Corina Hoajă, directoarea Casei de Cultură din Victoria.

Miercuri, 20 decembrie, la ora 17.00, Liceul Teoretic ,,I.C. Drăgușanu” în parteneriat cu Casa de Cultură a organizat evenimentul ,,Winter is coming”. Spectacolul a fost organizat de Consiliul școlar al elevilor Liceului Teoretic împreună cu DJ ,,Winboost” și ,,DJ-PRV”.

  • ,,Este vorba de un eveniment cu scop caritabil, organizat de doamna Consilier educativ Ana Maria Savu împreună cu Consiliul Elevilor din cadrul Liceului Teoretic ,,I.C. Drăgușanu” în parteneriat cu Casa de Cultură pentru a ajuta copiii care au o situație delicată. Am pregătit pachete și au avut loc activități educative și jocuri care au animat lumea. A fost foarte frumos iar elevii s-au distrat alături de Winboost și DJ-PRV. Elevii au dansat, au cântat și au colindat” a mai precizat  Corina Hoajă. Evenimentul a avut loc în foaierul Casei de Cultură. (Ștefan BOTORAN)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here