Un microbuz în care se aflau unsprezece persoane a intrat, miercuri, într-un parapet de protecţie, pe DN 73A, între Râşnov şi Predeal, judeţul Braşov.

“Șapte victime (3 adulți și 4 copii) vor fi transportate la Spitalul Județean, respectiv la Spitalul de Pediatrie Brașov, pentru investigații medicale de specialitate de către echipajele SMURD și ambulanțele SAJ. Toate victimele sunt conștiente”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Circulația este restricționată. La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul, informează reprezentanții IPJ Brașov:

„Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un singur sens de mers, urmând a fi reluat în integralitate după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculului avariat de pe carosabil”.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here