Făgărășenii s-au mobilizat și s-au alăturat protestului fermierilor și transportatorilor de la nivel național și au ieșit în stradă luni, 15 ianuarie a.c. începând cu ora 18.00. Peste 100 de mașini, de la autoturisme, microbuze, autocare, camioane, tractoare, au fosrmat o coloană care a unit intrările din oraș, dinspre Sibiu până la ieșirea spre Brașov.

  • ,,Este o mișcare spontană care a început astăzi și se va încheia doar atunci când va fi o schimbare în bine pentru noi, cei mulți. Am spus AJUNGE pentru jaful care este astăzi în țara noastră, de la nivelul local până sus la centru“ a spus Adrian Băluț, patron de service auto în Făgăraș, prezent la protestul din Făgăraș.

Protestul făgărășenilor este unul pașnic și a fost supravegheat de poliție și jandarmerie 

  • ,,Am format o coloană dintr-un capăăt în altul al orașului, fără să periclităm traficul rutier. Am lăsat o bandă liberă pentru Ambulanță, SMURD și pentru cei care tranzitează orașul. Vrem o schimbare care să aducă poporului un trai decent, nesufocat de taxe, impozite, legi care să nu ne mai afecteze activitatea. Susținem întru totul protestul transportatorilor și fermierilor din țară. S-a claxonat și s-a strigat pe tot parcursul protestului. Este ora 20.30 și protestul continuă. Vom fi și mâine în stradă și în fiecare zi până guvernanți vor fi în slujba noastră și nu așa cum vor ei, adică noi în slujba lor. S-a strigat și JOS PSD, care este la guvernare, dar și la conducerea municipiului nostru. Mâine vom fi și mai mulți în stradă, la Făgăraș“ au spus protestatarii din Făgăraș.

1 COMENTARIU

  1. Oare va fi un ‘protest “ împotriva celor care au recomandat inteparea cu serul experimental impropriu denumit vaccin împotriva asa numitului Covid-19 ?
    Acei “ medici “ care au recomandat ca “ sigur si eficient “ serul EXPERIMENTAL ( !!!) au fost sancționați?
    Acei “ specialiști “ din Făgăraș care au prostit populatia in așa hal încât azi… in multe situații… un “ vaccinat “ priveste cu ura un om care a refuzat sa fie cobai in acest experiment global și-au pus “ cenușă în cap “ recunoscând greșelile criminale ( din neștiință- pentru ca au făcut facultatea la fără frecvență sau și mai grav pentru ca au primit ordin sa procedeze astfel fiind răsplătiți într-un anumit fel pentru aceste crime) sunt obligați sa plătească?
    Este un început de trezire din “ somnul rațiunii “ al cetățenilor… Doar un început pentru ca trebuie mers până la capăt…
    Felicitări tuturor celor care încep să înțeleagă ca trebuie sa se facă dreptate dar nu pe un segment… Deșteaptă-te române… dacă vrei…
    Azi…15 ianuarie 2023… reamintesc cuvintele Romanului Absolut- Mihai Eminescu: “ Nenorocirea cea mare a vieții este să fii mărginit, să nu vezi cu ochii tăi, să știi puțin, să înțelegi rău și să judeci strâmb “

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here