Casele de pariuri sunt intr-o continua dezvoltare a platformelor lor online. Odata cu pandemia, operatorii au inteles mai bine ca niciodata necesitatea unor platforme cat mai bine puse la punct. Prin urmare, au investit masiv in site-urile lor de pariuri dar mai ales in aplicatii.

Dupa ani buni de investitii, astazi multe case de pariuri se pot lauda cu platforme cu adevarat impresionante.

Cel mai mult pare ca a investit Superbet, pe site-ul carora putem gasi o multime de functii care mai de care mai interesante.

Functii utile la pariuri online

Inainte de toate, toate aceste functii lansate de casele de pariuri sunt de apreciat nu doar datorita faptului ca ofera o experienta de utilizare mult mai placuta, ci mai ales pentru ca se dovedesc adesea a fi de mare ajutor pentru activitatea unui parior.

In cazul in care nu ai mai folosit pana acum functii speciale la casele de pariuri online, atunci cel mai probabil ca vrei sa afli care sunt ele.

Ti le prezentam in randurile urmatoare. Iata care sunt cateva dintre cele mai utile functii pe care le gasesti la casele de pariuri online:

Functia de cash out

De departe cea mai utila functie pe care ti-o poate pune la dispozitie o agentie de pariuri este functia de cash out. Aceasta este folosita zilnic de catre cei care pariaza, fiind un real ajutor in activitatea lor.

De ce este functia de cash out atat de importanta? Motivele sunt simple:

  • Te ajuta sa eviti riscurile si sa retragi castiguri inainte ca evenimentele de pe biletul tau sa se incheie. Altfel spus, ce-i in mana nu-i minciuna, asa ca mai bine eviti riscurile inutile si obtii profit.
  • Amortizezi pierderile. Evenimentele sportive pe care ai pariat nu decurg asa cum te-ai fi asteptat? In cazul in care ai pariat o miza considerabila pe bilet, poti recupera o parte din pierderi folosind functia de cash out. In acest fel, vei pierde mai putini bani.

Cel mai probabil ca si tu folosesti functia de cash out adesea, asa ca esti de acord cu noi cand spunem ca aceasta este un real ajutor.

Super Social

Nu este neaparat o functie, insa putem fi de acord cu totii cand spunem ca Super Social este, in adevaratul sens al cuvantului, de mare ajutor!

Vorbim despre o comunitate disponibila doar pe site-ul celor de la Superbet Online, acolo unde pariorii pot purta diferite discutii constructive, distractive si mai ales interesante.

Folosind Super Social vei avea parte de socializare, divertisment, vei cunoaste noi oameni, vei putea interactiona cu persoane publice din sportul romanesc si, cel mai important, vei gasi ponturi la pariuri care pot fi o sursa de inspiratie pentru urmatoarele tale bilete.

Pariu castigator la doua goluri diferenta

De asemenea, nu trebuie sa uitam de functia care face ca un pariu sa fie castigator atunci cand echipa pe care ai mizat conduce cu o diferenta de minim doua goluri.

Sa ne imaginam ca ai mizat pe victoria echipei gazda. Aceasta incepe in forta si marcheaza doua goluri in primele 10 minute. In acest caz, pariul tau va fi platit, fara a mai fi necesar sa astepti ca evenimentul sa se incheie.

Poate ca oaspetii vor intoarce scorul iar echipa pe care ai mizat va pierde. Se intampla asta tot timpul, insa tu nu vei pierde pariul, ci vei incasa in ciuda intoarcerii de scor. Utila functie, nu-i asa?

Pariuri combinate

Uneori poate fi foarte dificil sa gasesti mai multe evenimente pe care sa pariezi astfel incat sa obtii o cota cu potential. Aceasta problema poate fi usor de rezolvat folosind pariurile combinate.

Mai precis, pariurile combinate presupun plasarea unui numar mai mare de pariuri pe un singur eveniment.

De exemplu, in cazul in care pariezi pe un meci ce are loc intre Real Madrid si Barcelona, un el clasico dupa cum mai este el cunoscut. In acest caz, poti folosi pariuri precum victoria gazdelor, un numar de peste 3.5 goluri, peste 4.5 cartonase galbene dar si peste 7.5 cornere in meci.

Toate aceste pariuri iti vor oferi o cota foarte avantajoasa, iar daca pariurile vor fi castigatoare, atunci vei obtine un profit foarte frumos.

De asemenea, casele de pariuri ofera si alte pariuri speciale, pe care merita sa le experimentezi atunci cand ai ocazia.

Streaming live

Te pasioneaza pariurile live? Cel mai probabil ca iti doresti sa pariezi pe evenimentele pe care le urmaresti in timp real. Casele de pariuri au rezolvat aceasta dorinta prin introducerea functiei de streaming live. Altfel spus, aceasta tehnologie iti permite sa urmaresti in direct meciuri de fotbal sau din alte sporturi si sa pariezi pe ele in acelasi timp.

Acestea sunt cateva dintre cele mai utile functii pe care le poti gasi la casele de pariuri online. Ce alte functii ai include tu pe aceasta lista?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here