FOTO: Fanatik

Un bărbat a încercat să se sinucidă și și-a tăiat venele chiar în avionul cu care venise de la Bruxelles, informează Fanatik. Cum a reușit acesta să treacă de punctele de control cu obiectul.

Un român a pus în alertă autoritățile de pe Aeroportul Otopeni. Bărbatul care a sosit de la Bruxelles cu o cursă TAROMa încercat să se sinucidă imediat după aterizarea aeronavei.

Ce armă a folosit bărbatul pentru a-și lua viața

Omul și-a tăiat venele cu o lamă pe care o ascunsese în gură, așa a reușit să treacă de punctele de control ale aeroportului din Bruxelles. Acesta se pare că ar fi recurs la gest după ce a intrat în conflict cu personalul aeronavei.

În momentul aterizării, echipajul aeronavei nu s-a mai putut înțelege cu persoana recalcitrantă. Din fericire personalul navigant a intervenit la timp și a cerut prin turnul de control ajutorul Poliției de Frontieră.

Salvatorii au ajuns imediat și victima a fost transportată la spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale. Pasagerii au fost scoși de îndată pe ușa din spate a aeronavei și îmbarcați într-un autobuz care i-a dus la controlul de frontieră.

Victima avea probleme psihice

Afecțiunile psihice ale bărbatului au început încă din anul 2010. Acesta ar fi fost internat des la psihiatrie și a mai tentative de sinucidere.

În urma controalelor, a reieșit din bazele de date, faptul că bărbatul nu era dat în urmărire generală. Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Nu este prima dată când un român se sinucide pe un aeroport. Presa din Costa Rica scria în 2015 că român s-a sinucis în toaleta unui avion care călătorea pe ruta Columbia-Costa Rica. Românul care s-a sinucis, Costel Comana, era patronul Regiotrans, avea 53 de ani și plecase din Brazilia spre Costa Rica, trecând prin Bogota.

Bărbatul ar fi părăsit Brazilia, de frică să nu fie prins de autorități. Călătorea cu o femeie și  a mers la toaleta din avion de mai multe ori, iar la un moment dat nu s-a mai întors. Personalul din avion a forțat ușa și l-au găsit pe român fără viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here