Serviciile prestate de SC Victoria Parc Industrial SRL vor fi majorate începând cu data de 1 februarie 2024.

  • ,,Tarifele de (apă) alimentare cu apă potabilă și servicii de canalizare-epurare a apei menajere se majorează cu 1,38 lei/mc, respectiv tariful la apa potabilă va fi de 5,62 lei/mc cu TVA inclus, iar la canalizare 3,85 lei/mc cu TVA inclus, total 9,47 lei/mc cu TVA inclus. Majorarea tarifelor este necesară pentru a putea acoperi cheltuielile societății astfel ca serviciului de alimentare cu apă a localității noastre să poată continua în condițiile actuale de creștere a inflației și corelarea cu indicii prețurilor de consum“ explică administratorul societății, Marian Baciu.

Pentru stabilirea procentului de majorare a serviciilor prestate de SC Victoria Parc Industrial SRL  au fost consultate prețurile aprobate de ANRSC, entitatea națională care avizează aceste prețuri la servicii, dar și  fluctuațiile în timp a acestora. La Victoria se practică, așa cum susține administratorul Marian Baciu, cele mai mici tarife din țară la apă și canalizare, 9,47 lei/mc.

Compania Apa Brașov (Brașov, Codlea, Ghimbav)- 13,29 lei/mc

SC Apa Canal Sibiu, care deservește Făgăraș, Avrig și o serie de comune – 9,82 lei/mc

SC Apa Târnavei (Mediaș, Agnita)-16,52 lei/mc

  • ,,Rugăm din nou cetățenii să nu mai arunce în vasele de toaletă deșeuri diverse (alimente, articole vestimentare, articole de igienă corporală, bețișoare de urechi, șervețele umede, etc), care produc colmatarea rețelei de canalizare și implicit inundarea beciurilor imobilelor iscând mirosuri neplăcute, adevărate focare de infecții. Vă mulțumim pentru înțelegere și cu ajutorul dumneavoastră vom reuși să rezolvăm problemele ivite pentru a  ne asigura împreună un trai civilizat. Vă rugăm când semnalați mirosuri neplăcute de la subsol sau observați debușări ale canalelor să anunțați pentru a se putea interveni rapid  spre rezolvare. De asemenea, dacă semnalați scurgeri necontrolate de apă potabilă provenită din rețeaua de alimentare, vă rugăm să ne anunțați pentru intervenție, oprirea pierderilor de apă  și realizarea reparațiilor necesare“ a comunicat Marian Baciu, administratorul SC Victoria Parc Industrial SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here