Trei zile de proteste ale fermierilor și transportatorilor brașoveni. Aceștia au obținut de la Primăria Brașov o autorizație pentru trei „adunări publice” care vor avea loc în oras, între 29  si 31 ianuarie. În aceste trei zile de proteste, fermierii si transportatorii se vor putea deplasa, cu 50 de autovehicule, între orele 11.00 și 15.00, pe două trasee, pe principalele bulevarde din oraș.
Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice (din care fac parte reprezentanți ai Jandarmeriei, Poliției Municipiului, Politiei Locale și Primăriei Brașov a avizat desfășurarea protestului față de „nerespectarea constituției, exasperarea românilor față de lipsa bolnăvicioasă a investițiilor în infrastructură, taxe și impozite, educație, sanitare s.a.m.d.”
Brașovenii și participanții la trafic sunt îndemnați
  • să evite pe cât posibil zonele unde se vor desfășura protestele (ocoliți, căutați rute alternative, nu ieșiti cu mașinile personale decât dacă este musai)
  • să dea dovadă de înțelegere și răbdare, indiferent din ce punct de vedere privesc aceste proteste
  • cei care se vor alătura protestatarilor, faceți-o respectând legea!
Iată zonele unde s-a anunțat că vor fi proteste, și orele între care vor fi blocaje.
TRASEUL I: B-dul Grivitei, sens giratoriu Onix, str. Iuliu Maniu, Casa Armatei, B-dul Eroilor, str. 15 Noiembrie, Calea București si pana la Podul Dârste.
TRASEUL II: Podul Dârste, Calea București, B-dul Saturn, B-dul Alexandru Vlahuță, str. Harmanului.
INTERVAL ORAR: (întâlnire la ora 10:30) 11:00 – 15:00
La adunare va participa un număr de 50 de camioane, cap tractor, utilaje agricole, tractoare, autoturime de transport persoane.
Cetățenii se pot alătură protestului cu autoturismele personale.
La protest se vor folosi ca semne distinctive, afișe inscripționate, aplicate la loc vizibil (parbriz, partea dreapta) și ecusoane pentru organizatori.
Atât organizatorii cât și participanții la adunare/protest sunt obligați să respecte legislația în vigoare ( LEGE nr. 60 din 23 septembrie 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here