Dr. Raimundo Torres Diaz împreună cu Dr. Israel Brekhman și Dr. Ana Aslan (trei genii care au părăsit medicamentele convenționale) sunt pionieri în domeniul imunoterapiei. Dr. Brekhman împreună cu Dr. Lazariev au descoperit adaptogeni în 1948,  iar Dr. Ana Aslan a fost recunoscută la nivel internațional pentru tratamentele sale de extindere a calității vieții. Dr. Raimundo a descoperit câteva plante imunoterapeutice foarte importante. Efectele pozitive ale ,,adaptogenilor” au creat o revoluție extraordinară deoarece rezultatele au fost spectaculoase. Întâlnirea dintre Raimundo, Brekhman și Ana Aslan (creatoarea Gerovitalului și Aslavitalului)  a dus la crearea unor medicamente superioare care prelungesc mult mai mult viața, pacienții cu cancer găsind un mare beneficiu care le prelungește viața mai mult decât reușesc oncologii. Acest proiect s-a numit ,,Longevitate cu Calitate”. Acestui program s-au alăturat mai mulți medici printre care Ruben Torres Orbeal-urolog, Oscar del Hoyo-oncolog, Eulogio Montoya-neurolog, Victor Serulia-hematolog.  Dr. Raimundo a creat un sistem numit ,,Torsal“ prin care pacienții și-au schimbat stilul de viață și atitudinea psihică, alimentația, o dietă alcalină, gimnastică, exerciții de respirație.

 Imunoterapia Adaptogenă nu are efecte secundare

Cancerul este o boală cronică nevindecabilă, dar controlabilă la fel ca hipertensiunea și diabetul, explică dr. Raimundo . Lucrarea a fost realizată prin efectuarea de teste în ,,dublu și triplu orb“ la o populație completă din orașele a două țări.  Rezultatele au fost ,,covârșitor de pozitive“ până la punctul în care au fost declarate ,,secret de stat“ ( fiind în plin război rece între fosta URSS și SUA). Dar în 1977 oncologii au abandonat practic tratamentele de imunoterapie deoarece era mult mai confortabil să prescri cicluri de chimioterapie, radioterapie sau intervenții chirurgicale. ,,Imunoterapia Adaptogenă“ nu are niciun fel de efecte secundare și este demnă de un Premiu Nobel pentru ,,RAYV-966“, susține oncologul Sergio Insua. Trebuie să prezint faptul că am făcut o propunere de colaborare pentru ,,RAYV-966“ la Cluj Napoca, dar atât Direcția de Sănătate Publică zonală cât și periodicele din metropola ardeleană au refuzat, presupun pentru a nu strica apele oncologilor consacrați clujeni.

Frica, elementul prin care autoritățile transferă controlul populației către o organizație globalistă 

Dr. Robert Malone cere ca populațiile să nu se lase păcălite de boala ,,X“, ,,Y“ sau ,,Z“. Acestea nu  sunt boli reale ci sunt folosite ca arme pentru a determina acceptarea transferului de finanțare și de autoritate către o organizație nonguvernamentală  globalistă nealeasă, Organizația Mondială a Sănătății (OMS). În 2018, OMS a venit cu ideea ,,Boala X”, reprezentând o boală care ar putea fi o cauză potențială a unei viitoare epidemii majore sau a unei pandemii. Ulterior,  ,,Boala X” a fost transformată într-o armă pentru a crea frică atât în public cât și în guverne. Într-un studiu din 2021 s-a constatat că ,,singurul factor de predicție privind schimbarea comportamentului în timpul Covid-19 a fost frica”.În ciuda constatărilor că frica este legată de scăderea atât a bunăstării emoționale cât și a celei fizice, autorii au concluzionat că utilizarea fricii pentru a determina publicul să se conformeze constituie singura cale de urmat în sănătatea publică. Fără a mai pune la îndoială etica din spatele folosirii fricii pentru a determina conformarea din partea populației această logică a devenit consensul oficialilor din domeniul sănătății publice și al guvernelor din întreaga lume. Folosirea fricii pentru a obține conformarea și acceptarea serurilor experimentale și a ordinelor de înțepare forțată, a pașapoartelor de vaccinare, a purtării măștilor, a blocării vieții sociale, a distanțării sociale, închiderea școlilor, etc, a fost acceptabilă în numele sănătății publice. Ei consideră că scăderea bunăstării emoționale și fizice a publicului prin promovarea tacticilor manipulatoare bazate pe frică este un efect secundar acceptabil( !) .

Ieșirea din etapa Covid-19 și intrarea în etapa ,,Boala X“ 

Fără niciun fel de scrupule, Organizația Mondială a Sănătății a trecut de la lansarea unui proces științific global folosind ,,Boala X” ca model la utilizarea ,,Bolii X” ca motor de propagandă pentru a provoca frica de o boală infecțioasă imaginară. În continuare folosește panica pentru a obține conformarea publică și guvernamentală pentru un Nou Tratat Pandemic. S-a constatat că folosirea panicii ca armă, provoacă o mai mare conformare publică la măsurile de sănătate precum mascarea, distanțarea socială, serurile experimentale (,,Vaccinurile”) și blocările. În ianuarie  2024,  OMS a transmis avertismentul general că Boala imaginară ,,X” ar putea cauza de 20 de ori mai multe decese decât Covid-19. Concluzia este că directorul general al OMS, Tedros, (care nu are nicio pregătire academică medicală) recunoaște acum în mod deschis că OMS folosește frica pentru a determina guvernele să contribuie cu finanțări și pentru a determina conformarea la Noul Tratat pentru Pandemii. ,,Nu vă lăsați păcăliți de boala ”X”, ”Y” sau ”Z”, acestea nu sunt boli reale, sunt inventate. Sunt folosite ca arme pentru a determina conformarea, pentru a genera panică“, spune acesta.  În plus, Convenția privind armele biologice nu interzice armele biologice ( !).

Grupul Bilderberg: ,,Cărțile de identitate biometrice sunt folositoare pentru urmărirea nevaccinaților“

Reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial s-a încheiat cu apeluri pentru introducerea ID-urilor digitale, pentru dezvoltarea rapidă de noi vaccinuri și acceptarea și proliferarea pe scară largă a Inteligenței Artificiale în toate domeniile societății inclusiv în asistența medicală și în educație. Amenințarea unei noi plandemii și așa numita ,,dezinformare”, viitorul democrației, impactul viitor al Inteligenței Artificiale (IA) în societate au fost câteva dintre subiectele de pe ordinea de zi de la Davos, Elveția. Regina Maxima a Olandei a afirmat că ID-ul digital este ,,foarte necesar” pentru furnizarea unei serii de servicii publice spunând că poate fi folosit și pentru a urmări persoanele nevaccinate. ID-ul digital biometric ,,este foarte necesar pentru acces la serviciile financiare, pentru înscrierea la școală și pentru sănătate pentru a urmări pe cine a primit sau nu vaccinarea”.

Pfizer: ,,Inteligența artificială va dezvolta noi vaccinuri“ 

Inteligența Artificială (IA) este un instrument foarte puternic, care în mâinile oamenilor răi poate face mult rău omenirii. Directorul general al OMS a afirmat că ,,lumea trebuie să se pregătească pentru o viitoare plandemie care ar fi cauzată de o boală ,,X“ necunoscută. Boala ,,X“ este inclusă în lista OMS de ,,boli prioritare“ și ar putea cauza de 20 de ori mai multe decese decât plandemia de coronavirus“. ,,Vom avea medici digitali, persoane digitale, iar acești oameni digitali vor fuziona“. Inteligența artificială va fi folosită pentru a educa studenții despre ,,dezinformare“,  care ar pute duce la ,,tulburări civile“. Peste 60 de șefi de stat și 1600 de lideri de afaceri din 120 de țări au fost de acord cu ,,Raportul Amenințării Globale“ elaborat la Davos. Trebuie forțată ,,schimbarea comportamentelor“ – versiunea tehnocrată a unui dictator comunist de școală veche (Larry Fink) și forțarea schimbării în numele agendei globaliste a elitei FEM.  Dintre toate libertățile amenințate de Plandemie,  libertatea de mișcare a fost principala țintă. Granițele închise, lockdown-urile, certificatele verzi, declarațiile pe propria răspundere, toate au avut același scop, imobilizarea. Aproape simultan cu Covidul a fost lansată gogorița schimbării climatice și limitarea călătoriilor pentru salvarea planetei. Printre măsuri se numără și închiderea masivă a porților aeriene. Marea Resetare și-a propus să îi taie Omului aripile, să îl țină jos pe pământ pentru a pregăti legarea de glie: Re-iobăgirea. Orașul de 15 minute nu este altceva decât ,,COTEȚUL” în care omul viitorului va sta legat ca un câine în lanț. Plandemia, clima, războaiele nu au avut drept scop izolarea ta. Ar fi fost prea simplu. Ei doresc obediența și controlul tău. Mai mult, transformarea ta interioară. În ultimii trei ani ai fost identificat ca suspect de normalitate. (Florin Gherasim, membru al Asociației Internaționale de Medicină Integrată și Împotriva Îmbătrânirii, Președinte pentru România al A.S.I.M.I.A., specialist în recuperare medicală) 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here