Doi  bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de furt au fost identificați de polițiștii făgărășeni și sunt cercetați penal, după ce, în 2 februarie, au fost  sesizați de un bărbat care anunța că, în timp ce se afla în incinta unei unități comerciale din municipiul Făgăraș, i-ar fi fost sustrasă o borsetă, în care avea  suma de 20.800 lei și 3000 de dolari.

„În baza acestei sesizări, polițiștii au efectuat cercetări și au stabilit că, la data de 2 februarie, în jurul orei 09:00, în timp ce se deplasa pe stradă, persoana vătămată avea asupra sa o borsetă, iar când a ajuns în dreptul unei unități comerciale a așezat borseta deasupra unor deșeuri reciclabile, a ridicat niște bunuri de la acel magazin, după care a plecat, fără a lua și borseta. În scurt timp, persoana vătămată s-a întors după borsetă, însă aceasta nu mai era în locul în care o lăsase. Ca urmare a constatărilor, polițiștii au extins verificările, iar în foarte scurt timp au identificat și depistat doi bărbați, care atunci când au ridicat deșeurile reciclabile, ar fi ridicat și borseta, după care și-ar fi însușit conținutul acesteia. Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii au identificat atât borseta, cât sumele de bani și conținutul acesteia, prejudiciul fiind astfel recuperat în totalitate”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost depuși în cadrul Centrului de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here