Spectacolul cu tema ,,Drum prin viață și prin iubire” a avut loc vineri, 23 februarie  a.c., în sala de lectură a Casei de Cultură din Victoria. Evenimentul face parte din proiectul ,,Victori Art”, finanțat de Uniunea Europeană Next Generation EU și Planul Național de Redresare și Reziliență. Este vorba despre întâlnirea lunară a Clubului de Cult-Iubire inițiat de profesoara Codrina Anghel, directoarea Liceului Tehnic ,,Alexandru Bărbat” din Victoria și președinta Fundației Culturale ,,Negru-Vodă” din Făgăraș. Spectacolul a fost organizat de Liceul Tehnologic ,,Alexandru Bărbat” în colaborare cu Casa de Cultură din Victoria și Sirinx Music. Au participat Cercul de teatru Lic Art, coordonatori Dorina Leluțiu și Rodica Mihaela Cățănaș, Grupul de copii Sirinx coordonat de Constantin Cîrstea, Centrul PIN Victoria coordonat de Luminița Rusu, Clubul Copiilor Victoria coordonat de profesorul Mihai Halmagiu, directorul clubului și Grupul muzical Midd Art coordonat de profesorul Ștefan Botoran. A participat la eveniment și inspectorul școlar Cornelia Iliescu de la IȘJ Brașov.

  • ,,De data aceasta tema spectacolului a constituit-o Dragobetele, această îndrăgită sărbătoare a iubirii la români. Spectacolul lunii februarie, închinat iubirii, a dăruit publicului versurile poeților români și piese muzicale de dragoste într-un scenariu  care ne-a purtat pe drumul vieții și al iubirii” a spus profesoara Codrina Anghel.
  • ,,A fost o surpriză plăcută și două ore petrecute cu suflet făcute de colegii mei pe care i-am descoperit acuma ca buni recitatori aici, alături de elevii lor, care au niște haruri deosebite. Eu cred că este foarte important să îi educăm pe copii în copii în spiritul frumosului, al dragostei de port popular, de cântec popular, de poezie, așa cum a fost în seara aceasta. Spectacolul făcut de profesori alături de elevi a fost o inițiativă extraordinară și trebuie să o continuați, sau poate că este o tradiție, încă nu știu. O să vin de câte ori o să fiu invitată” a spus profesoara Cornelia Iliescu, inspector școlar.
  • ,,Am avut bucuria de a mai petrece o seară frumoasă pe plan cultural și artistic împreună cu acești copii minunați ai grupului Sirinx, elevii și cadrele didactice de la liceul tehnologic din Victoria. Crește speranța că acești copii talentați ai Țării Făgărașului nu sunt lăsați să se piardă și ne dorim ca ei să ajungă și pe scena națională” a spus Constantin Cîrstea, coordonatorul grupului de copii Sirinx.
  • ,,Am avut bucuria să fim aici alături de colegii mei profesori,   directoarea Codrina Anghel, prof. Luminița Rusu- coordonatoarea grupului de la PIN Victoria și colegele ei și de  elevii noștri de la Liceul ,,Alexandru Bărbat” din Victoria. Alături de profesoarele Dorina Leluțiu, Rodica Mihaela Cățănaș, Aniela Funeriu și prietenii noștri Mihai Halmagiu și Titi Cîrstea am petrecut încă o seară minunată. M-am bucurat   de prezența numeroasă a părinților, prietenilor și elevilor. Prezența doamnei inspectoare Cornelia Iliescu a fost o surpriză. Aceste manifestări culturale au devenit o tradiție la Victoria.  Vrem să dezvoltăm la Victoria și teatrul și ne vom baza pe atragerea elevilor spre această artă” a spus profesorul Ștefan Botoran, coordonatorul grupului coral Midd Art din cadrul Liceului Tehnologic ,,Alexandru Bărbat” Victoria.
  • ,,A fost o seară minunată, cu niște copii extrem de talentați împreună cu colegii mei, profesorii și coordonatorii. Ne bucurăm că suntem chemați și primiți cu dragoste de fiecare dată” a spus Luminița Rusu, coordonator în cadrul centrului PIN Victoria.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here