Salvatorii montani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov au desfășurat în acest weekend o acțiune de patrulare preventivă și întreținere a traseului turistic în zonă Valea Viștea Mare din Munții Făgăraș. Această acțiune a fost concentrată pe traseul marcat triunghi roșu, una dintre rutele preferate de drumeții și pasionații de natură.
În cadrul acestei activități, membrii formației Salvamont Victoria au intervenit prompt și eficient pentru a degaja traseul turistic de arborii căzuți, un efort esențial pentru prevenirea accidentelor și pentru menținerea unui mediu sigur pentru turismul montan.
Intervenția de pe traseul din Valea Viștea Mare este un exemplu concret al modului în care profesionalismul și dedicarea salvamontiștilor brașoveni contribuie la crearea unui mediu montan sigur.
Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov, serviciu aflat în subordinea Consiliului Județean Brașov, își reînnoiește angajamentul față de siguranța și bunăstarea comunității montane și încurajează toți iubitorii de munte să practice drumețiile în mod responsabil, păstrând curățenia și respectând natura!
Foto: Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here