FOTO: A3

Circulația va fi restricționată mai mult de o lună între Comarnic și Sinaia pe DN 1 Valea Prahovei pentru tăierea/toaletarea arborilor uscați din zona de siguranță a drumului. CNAIR, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri București, anunță că de luni, 4 martie, până pe 9 aprilie 2024, între Comarnic și Sinaia vor fi lucrări pe timpul zilei pentru tăierea copacilor de pe versant, iar circulația va fi restricționată de la ora 09.00 la ora 15.00 de luni până vineri.

Drumarii nu precizează, însă, cum vor fi aplicate restricțiile, dacă se întrerupe temporar circulația în reprize de câteva minute sau va fi deviere pe sensul Brașov – Ploiești, banda opusă versantului , dar cel mai probabil vor fi ambele tipuri de restricții în funcție de zona de lucru.

„Restricții de circulație pe DN 1 în zona localităților Comarnic – Sinaia, în vederea desfășurării lucrărilor de toaletare/îndepărtare a arborilor periculoși. În perioada 04.03.2024 – 09.04.2024, în intervalul orar 09:00 – 15:00 (Luni -Vineri) vor fi instituite restricții de circulație pe DN 1, km 111+300 – 118+800, în zona localităților Comarnic – Sinaia, în vederea desfășurării lucrărilor de toaletare/îndepărtare a arborilor periculoși – beneficiar OCOLUL SILVIC Sinaia! Intervalul de desfășurare a lucrărilor se poate modifica în funcție de condițiile meteorologice și de valorile de trafic ! Semnalizarea rutieră temporară a lucrărilor se va face prin indicatoare rutiere, panouri de semnalizare și balize direcționale care delimitează lucrarea de partea carosabilă”, a transmis CNAIR.

Totodată, pe DN 1 Valea Prahovei, CNAIR pregătește reparații la Podul de la Posada (km. 114) și consolidări la Azuga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here