FOTO:news.ro

Poliţiştii din Braşov au identificat persoana suspectată că a atacat un bărbat cu cuţitul, pe o stradă din Braşov. Este vorba despre un adolescent de 17 ani, care a fost reţinut.

”Urmare a incidentului produs la data de 13 martie a.c., în urma căruia o persoană ar fi fost agresată de o alta, în timp ce s-ar fi aflat pe o stradă din municipiul Braşov revenim cu informaţii şi precizăm că, în baza activităţilor specifice de investigaţii, pe care poliţiştii le-au desfăşurat imediat după primirea sesizării, persoana bănuită a fost identificată la scurt timp şi condusă la sediul unităţii de poliţie”, anunţă, joi, IPJ Braşov.

Sursa citată a precizat că este vorba despre un tânăr de 17 ani, din municipiul Braşov, care a fost reţinut pentru o perioada de 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Braşov.

”Cercetările sunt continuate, sub coordoanarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, urmând a fi dispuse măsurile legale”, a mai transmis sursa citată.

Adolescentul este suspectat că, miercuri seară, a ameninţat şi a atacat cu un cuţit un bărbat, pe stradă, cerându-i acestuia cheile de la autoturism.

Fiindcă nu a reuşit să obţină ce dorea, atacatorul a încercat să îl rănească pe bărbat şi, întrucât a eşuat, a aruncat cuţitul şi a fugit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here