FOTO: radiobrasovfm.ro

Duminică sunteți așteptați la un eveniment special dedicat păsărilor, din care nu vor lipsi ateliere interactive pentru copii, concursuri și quizuri informează radiobrasovfm.ro

1 aprilie este Ziua Internațională a Păsărilor, iar Grădina Zoologică Brașov sărbătorește această zi într-un mod inedit.

Astfel, duminică, 31 martie, sunteți așteptați la un eveniment special dedicat păsărilor, din care nu vor lipsi ateliere interactive pentru copii, concursuri și quizuri.

Ziua Internațională a Păsărilor este sărbătorită în fiecare an, începând cu anul 1906, cu scopul de a conştientiza importanţa pe care acestea o au în ecosistemele noastre și a pentru a le proteja și conserva habitatul.

„Tema pe care colegii mei au propus-o pentru anul acesta este zborul pentru protejarea și aprecierea păsărilor din întreaga lume. Sub această temă, s-au pregătit o serie de ateliere și jocuri interactive, precum puzzleuri, desene, jocuri de indicii, quizuri, cu ajutorul cărora participanții la eveniment descoperă lucruri interesante despre diversitatea păsărilor, amenințările cu care ele se confruntă și necesitatea eforturilor de conservare a habitatelor lor naturale”, a declarat Oana Voicu, inspector comunicare Zoo Brașov.

Prețul de intrare în parcul zoo este de 10 lei pentru copii și 20 de lei pentru adulți, iar la grupurile de peste 10 persoane, tariful pentru copii este de 7 lei , iar pentru adulți de 17 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here