FOTO Adevărul

Cele mai noi vești despre starea de sănătate al lui Nicu Covaci au fost oferite luni, 8 aprilie 2024, de membrii trupei Phoenix, pe pagina oficială de Facebook. Și nu sunt deloc bune, scrie Adevărul.

Nicu Covaci (76 de ani), liderul trupei Phoenix, se află la Timișoara, și urmează tratamentul după operația pe creier, suferită în 22 martie 2024.

Medicii de la Spitalul Județean i-au extirpat o tumoare de pe creier, iar mostre din formațiune au fost trimise la laborator, pentru a vedea dacă aceasta este de natură malignă sau benignă.

Între timp, Covaci a început recuperarea la secția de Radioterapie a Spitalului Municipal din Timișoara.

Cele mai noi vești despre starea lui Nicu Covaci au fost oferite luni, 8 aprilie 2024, de membrii trupei Phoenix, pe pagina oficială de Facebook. Și nu sunt deloc bune.

Oameni buni, ne-au parvenit rezultatele finale și fārā echivoc ale analizei situației medicale a lui Nicu. Vom ține sub discreție diagnosticul, însă veștile nu sunt bune. Starea lui Nicu este stabilă, urmează cursul tratamentului și este sub cea mai bună îngrijire posibilă! Condiția medicală nu îi permite vizite, inclusiv noi limităm contactul, asa că adresăm rugāminte către presă a nu se insista în sensul acesta! Am promis că vă ținem la curent cu informatii veridice și clare și asta vom face”, au transmis cei de la Phoenix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here