Un tânăr de 19 ani din Făgăraș, de pe strada Clorului, a ajuns după gratii din cauza comportamentului agresiv. Acesta și-a bătut concubina și pe o altă fată din cartier.

„Polițiștii au întocmit un ordin de protecție provizoriu pe numele concubinului, însă persoană vătămată s-a opus montării unui dispozitiv electronic de supraveghere a agresorului. În aceeași zi, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un autobuz care se deplasa în municipiul Făgăraș, în urma unei altercații, un bărbat ar fi agresat fizic o femeie. Cu ocazia cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că persoanele implicate în altercație sunt cei doi concubini, care, după emiterea ordinului de protecție, s-ar fi întâlnit în autobuz. Bărbatul agresiv a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ, pentru o perioadă de 24 de ore”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

  • Și polițiștii de la Rupea au emis un ordin de protecție provizoriu, după ce un bărbat și-a amenințat soția. Miercuri, 9 aprilie, s-a înregistrat scandalul între cei doi soți.  În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în timp ce femeia se afla la locul de muncă, pe strada Republicii, din orașul Rupea, soțul său s-ar fi prezentat la geamul imobilului și ar fi provocat un scandal, simultan adresându-i acesteia amenințări la adresa vieții. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here